Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ucitavanje slike u MS Forms Image

[es] :: C/C++ programiranje :: Ucitavanje slike u MS Forms Image

[ Pregleda: 2479 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bojan011
Bojan Mise
Bgd

Član broj: 14561
Poruke: 2
195.252.80.*



Profil

icon Ucitavanje slike u MS Forms Image09.10.2003. u 02:23 - pre 220 meseci
Kako da unesem sliku iz fajla cije ime navedem u kodu (Visual C++.NET , MFC app.)?
U dialog-based programu , na dialog stavim ActiveX kontrolu koja treba da pokaze sliku (Microsoft Forms Image). Ime slike (fajl) se moze navesti u Properties kontrole , ali tada ne mogu tu sliku vise da promenim iz koda . Za kontrolu (Image) sam vezao kontrolnu promenljivu , u cijim funkcijama i promenljivama clanicama
nema nicega sto moze direktno da promeni sliku na kontroli (Kao na primer u C# ,
ako je ime kontrole PictBox , sa linijom PictBox.Image=...."Slika.jpg"; menjam prethodnu sliku sa slikom Slika.jpg ). Hvala mnogo ako neko moze na ovo da mi odgovori , ili ako zna neku drugu kontrolu koja ucitava sliku i da slika moze iz koda da se promeni (na primer ako je ucitana slika1.jpg u kontroli pri ucitavanju dialoga ,
u nekom event handleru tu sliku hocemo da promenimo u slika2.jpg).
MB
 
Odgovor na temu

filmil
Filip Miletić
Oce Technologies B.V., inženjer
hardvera
Arcen, NL

Član broj: 243
Poruke: 2114
*.adsl.zonnet.nl

Jabber: filmil@jabber.org
ICQ: 36601391


+3 Profil

icon Re: Ucitavanje slike u MS Forms Image12.10.2003. u 16:42 - pre 220 meseci
Dakle, pravo pitanje za magove nemogućeg (MS stvari)...

f
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Ucitavanje slike u MS Forms Image

[ Pregleda: 2479 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.