Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

save game editor

[es] :: C/C++ programiranje :: save game editor

[ Pregleda: 4673 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nikoladsp
nikola radovanovic
trenutno-developer
novi sad

Član broj: 5455
Poruke: 193
*.ftn.ns.ac.yu



Profil

icon save game editor07.10.2003. u 09:15 - pre 219 meseci
da li neko od vas zna kako napraviti save game editor (za npr diabla ili cm4 )
sa VC++?
ja sam panker sa diplomom kod moje mame...
 
Odgovor na temu

Voodoo
Novi Beograd

Član broj: 3508
Poruke: 488
*.dial.InfoSky.Net



+1 Profil

icon Re: save game editor08.10.2003. u 17:08 - pre 219 meseci
krenuo si sa pogreshne strane... da bi pisao editor za bilo shta, morash znati format toga koga zhelish da editujesh... na primer, da znash odakle dokle je zaglavlje, gde je ime lika, gde su podaci o inventaru itd.
a jezik u kome cesh raditi taj editor je najmanji problem. mozhesh ga pisati i u visual basicu...
 
Odgovor na temu

Mrav
Aleksandar Mraović
.net programer u Wireless Media
Beograd

Član broj: 6532
Poruke: 279
*.vdial.verat.net

ICQ: 197419540


Profil

icon Re: save game editor09.10.2003. u 08:06 - pre 219 meseci
Može i u phytonu, i u raznim skript jezicima, perl, tcl itd. Ali i ja bih ga pisao u c++ :)
Idi malo na gamedev.net (ima članaka o ovim temama), pa potraži neku referencu za konkretan format. A ako ne nađeš, teško da ćeš nešto uraditi (nećeš znati šta je šta u fajlu makar ga gledao u svim editorima)
Lepota je u jednostavnosti.

Cis.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: save game editor

[ Pregleda: 4673 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.