Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa smarty-jem

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Problem sa smarty-jem

[ Pregleda: 2718 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bciric
Bojan Ciric
Pirot

Član broj: 89846
Poruke: 207
77.46.219.*

Sajt: www.cirasoft.co.cc


Profil

icon Problem sa smarty-jem15.12.2007. u 20:47 - pre 178 meseci
Koja je fora sa cache direktorijumom, ako recimo pozovem isti tpl fajl nekoliko puta, on se uvek pozove sa prvim parametrima? sta ne valja, ima lineka fora?

ovaj treba da obavesti o gresci tako sto ispice crvenu yvezdicu pored text polja

Code:
$smarty->assign('form',"<form action='Command.php?command=Login' method='post' name='loginForm'><div class='login'><div class='gornjalinija' align='right'><a href='#'><img border='0' src='images/zatvori.png' width='12' height='12'></a></div><div class='login-form'><font color='#FF0000' size='5'>Prijava</font><div class='form-block'><div class='inputlabel'>Korisničko ime:</div><div><input name='usrname' type='text' class='inputbox' size='15'/><font color='#FF0000'>*</font></div><div class='inputlabel'>Šifra:</div><div><input name='pass' type='password' class='inputbox' size='15'/><font color='#FF0000'>*</font></div><div align='left'><input type='submit' name='submit' class='button' value='Login'/></div></div></div><div class='login-text'><div class='ctr'><img src='images/security.png' width='64' height='64' alt='Zastita' /></div><p><b>Dobro došli</b></p><p>Za pristup Vam je potrebno korisničko ime i šifra. Ako ne posedujete nalog možete ga kreirati<a class='link' href='install/install.php' > ovde</a></p></div><div class='clr'></div></div></form>");
                $smarty->display('login.tpl');




A ovim kodom pozivam login.tpl
Code:

$smarty->assign('form',"<form action='Command.php?command=Login' method='post' name='loginForm'><div class='login'><div class='gornjalinija' align='right'><a href='#'><img border='0' src='images/zatvori.png' width='12' height='12'></a></div><div class='login-form'><font color='#FF0000' size='5'>Prijava</font><div class='form-block'><div class='inputlabel'>Korisničko ime:</div><div><input name='usrname' type='text' class='inputbox' size='15'/></div><div class='inputlabel'>Šifra:</div><div><input name='pass' type='password' class='inputbox' size='15'/></div><div align='left'><input type='submit' name='submit' class='button' value='Login'/></div></div></div><div class='login-text'><div class='ctr'><img src='images/security.png' width='64' height='64' alt='Zastita' /></div><p><b>Dobro došli</b></p><p>Za pristup Vam je potrebno korisničko ime i šifra. Ako ne posedujete nalog možete ga kreirati<a class='link' href='install/install.php' > ovde</a></p></div><div class='clr'></div></div></form>");
        $smarty->display('login.tpl');
 
Odgovor na temu

flylord
Ilić Aleksandar
Simplicity d.o.o.
Nis/Uzice

Član broj: 2954
Poruke: 3859
*.dynamic.sbb.co.yu.

ICQ: 4849714


+68 Profil

icon Re: Problem sa smarty-jem16.12.2007. u 11:26 - pre 178 meseci
a cemu tebi sluze templejti ako sve stavis u php kod i to onda posaljes u tpl!? Jednostavno ako oces da radis tako kao sto si naveo u primerima, batali smarty.
 
Odgovor na temu

bciric
Bojan Ciric
Pirot

Član broj: 89846
Poruke: 207
77.46.219.*

Sajt: www.cirasoft.co.cc


Profil

icon Re: Problem sa smarty-jem16.12.2007. u 15:07 - pre 178 meseci
i ja se pitam, meni to treba za projekat na fax-u, i slabo znam da ih koristim.

Konkretno u ovom primeru formu dizajniram preko php a ostalo je u templejtu ali imam nekih problema.

kad ocu drugu formu da prosledim istom templejtu ne radi ako prvo ne obrisem kes folder
 
Odgovor na temu

Mister_rap
SE at Viacom

Član broj: 8822
Poruke: 2540
91.150.112.*

Jabber: mister_rap@jabber.com


+21 Profil

icon Re: Problem sa smarty-jem16.12.2007. u 17:29 - pre 178 meseci
Bolje ih nemoj koristiti ako ne znas kako da ih koristis!

Smjesti login forumu u taj .tpl fajl...
I recimo napravi jedan div koji ces zvati stanje...

Stanje je po def. <div id="stanje"></div> a ako je sta znam ime pogresno:
<div id="stanje">poruka ili putanja do slike</div>

Za ovakve provjere treba koristiti JS!

Ps.
Masuu los kod...
 
Odgovor na temu

bciric
Bojan Ciric
Pirot

Član broj: 89846
Poruke: 207
79.101.180.*

Sajt: www.cirasoft.co.cc


Profil

icon Re: Problem sa smarty-jem16.12.2007. u 20:10 - pre 178 meseci
ja te prijatelju nisam nista razumeo, ja pokusavam da jedmom templejtu poslajm formu koja je trenutno potrebna i to lepo odradi, ali kad ocu da opet posljem drugu formu to ne radi?
 
Odgovor na temu

Mister_rap
SE at Viacom

Član broj: 8822
Poruke: 2540
91.150.112.*

Jabber: mister_rap@jabber.com


+21 Profil

icon Re: Problem sa smarty-jem16.12.2007. u 21:27 - pre 178 meseci
Prijatelju :)

Ne trebas templejtu da saljes formu... templejt treba da sadrzi forumu!

Procitaj malo smarty manual, i obrati paznju na poglavlje broj 2 i 3.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Problem sa smarty-jem

[ Pregleda: 2718 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.