Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Crystal report - kako iz CRViewera izvuci report

[es] :: .NET :: Crystal report - kako iz CRViewera izvuci report

[ Pregleda: 2345 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

oggie

Član broj: 126613
Poruke: 140
212.62.49.*



+1 Profil

icon Crystal report - kako iz CRViewera izvuci report01.11.2007. u 12:50 - pre 165 meseci
Problem je sledeci, u nekoj funkciji imam pozivanje reporta na sledeci nacin:

Dim rs as new ADODB.recordset

set rs= nesto.....

dim Report as new rptTest

Report.Database.SetDataSource rs
CRViewer1.ReportSource = Report
CRViewer1.ViewReport


E sad ovo sve radi, report se prikazuje....Ali meni je potrebna sad jedna funkcija koja ce se obavljati na klik dugmeta:

1. Hocu da deklarisem neki report i da kazem da je taj report source CRViewera, nesto kao

set report=CRViewer1.ReportSource

medjutim ovo ne radi u obrnutom smeru.....

Znaci kako da iz CRViewera "izvucem" Report i rs koji ga je napunio?
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Crystal report - kako iz CRViewera izvuci report

[ Pregleda: 2345 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.