Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

power point & visual basic

[es] :: Visual Basic 6 :: power point & visual basic

[ Pregleda: 3107 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

toxic06
Dimitrije Pavlovic
Valjevo-Beograd

Član broj: 135965
Poruke: 111
213.137.127.*

Sajt: www.classic99.hr


Profil

icon power point & visual basic26.10.2007. u 11:44 - pre 171 meseci
dugme za minimiziranje prozora (prezentacije)

imam jednu prezentaciju i zelim da ubacim button za minimizovanje te prezentacije.mislim da se to radi u visual basicu ali kako se to radi nemam pojma pa ako neko zna neka to znanje podeli
unapred hvala
 
Odgovor na temu

Aleksandar Vasic
Web Administrator, Uspon d.o.o
Čačak

Član broj: 91692
Poruke: 1226
*.dynamic.sbb.co.yu.

Sajt: www.vasictech.net


+1 Profil

icon Re: power point & visual basic30.12.2007. u 21:41 - pre 169 meseci
ja mislim da to nema veze sa vb-om,imas gore one makroe pa verovatno sa njima nesto treba da zbudzis...
 
Odgovor na temu

toxic06
Dimitrije Pavlovic
Valjevo-Beograd

Član broj: 135965
Poruke: 111
*.adsl-3.sezampro.yu.

Sajt: www.classic99.hr


Profil

icon Re: power point & visual basic30.12.2007. u 22:15 - pre 169 meseci
oki,zna li onda neko sta treba u makroe-ima da zbudzim

@The_End_is_close mislio sam da posto pise tools/macro/visual basic editor da to ima neke veze sa visual basicom ali posto kazes da nema onda zna li neko preko ovoga da mi kaze
a ako ne nek ide lock topic
unapred hvala
 
Odgovor na temu

Aleksandar Vasic
Web Administrator, Uspon d.o.o
Čačak

Član broj: 91692
Poruke: 1226
*.dynamic.sbb.co.yu.

Sajt: www.vasictech.net


+1 Profil

icon Re: power point & visual basic30.12.2007. u 22:18 - pre 169 meseci
sacekaj da iskusniji clanovi nesto kazu,ako sam upravu onda ces morati da se obratis na drugom mestu....
 
Odgovor na temu

djpero.84
Pero Knezevic
Prijedor

Član broj: 120188
Poruke: 190
81.93.72.*

Sajt: www.littlefrog.ba


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 08:56 - pre 169 meseci
Pokusavao sam da rijesim tvoj problem, ali hmm...... uspijevao sam samo da minimiziram aplikaciju u pozadini a ne i SHOW, a nisam naisao na takvu mogucnost..... Inace macro je VBScript i koristise bas za ovakve stvari,


Inace bi mogao da napravis externu aplikaciju koja odgovara na pritsak nekog dugmeta na tastaturi koji ce sve prozore minimizirati :), ako ti to pase, javi ....
 
Odgovor na temu

toxic06
Dimitrije Pavlovic
Valjevo-Beograd

Član broj: 135965
Poruke: 111
*.adsl-3.sezampro.yu.

Sajt: www.classic99.hr


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 15:26 - pre 169 meseci
pa zar kombinacija windows+d ne minimizuje sve prozore.

a za ono gore te nisam razumeo bas.

evo ovako cemo:
napravi neku prezentaciju od 3 4 slajda
npr na svakom slajdu imas to dugme za minimiziranje
e sad kada ti napravis onaj file kojim se odmah pokrece show a ne vidi se izvorni rad.
e sad ne razumem bas to sto si rekao minimizuje aplikaciju a show ne
mozda i nadjemo neko resenje hehehe
 
Odgovor na temu

djpero.84
Pero Knezevic
Prijedor

Član broj: 120188
Poruke: 190
*.teol.net.

Sajt: www.littlefrog.ba


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 16:05 - pre 169 meseci
i bas moras da vidis desktop ili moze i nesto drugo, bijela pozadina ili sl?
 
Odgovor na temu

toxic06
Dimitrije Pavlovic
Valjevo-Beograd

Član broj: 135965
Poruke: 111
*.adsl-4.sezampro.yu.

Sajt: www.classic99.hr


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 17:17 - pre 169 meseci
bas,hehe
da li ta externa aplikacija univerzalna i da li ce bas uvek minimizirati samo taj prozor ili ce minimizirati sve prozore koji su trenutno aktivirani.ustvari mozes i to da mi odradis
znaci dami sve zive prozore minimizuje
bolje ista nego nista samo da li ce ta aplikacija morati da se aktivira posebno ili ce automatski sa pokretanjem file show da i onda aktivira pa sad pritiskom na neko dugme sve minimizira
 
Odgovor na temu

djpero.84
Pero Knezevic
Prijedor

Član broj: 120188
Poruke: 190
*.teol.net.

Sajt: www.littlefrog.ba


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 18:02 - pre 169 meseci
Pazi, ono sa cim mogu da manipulisem (sto se tice SlideShow instance) je sirina i duzina tog prozora
koji mogu da se smanje na 0,0 i tako da dobijes svoj DESKTOP. Reci mi kako si to zamislio da
vratis nazad u prvobitno stanje? Sta zelis da koristis, opet nekakvo dugme ili sta vec......

Sto se tice externe aplikacije, moze da se napravi hide hwnd prozora kojeg hoces, ali sto si rekao
sta se to u sustini razlikuje od WIN+D, tako da nikako ne kontam smisao dugmeta na prezentaciji
koji ce raditi "minimize".
 
Odgovor na temu

toxic06
Dimitrije Pavlovic
Valjevo-Beograd

Član broj: 135965
Poruke: 111
*.adsl-4.sezampro.yu.

Sajt: www.classic99.hr


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 18:21 - pre 169 meseci
znaci win+d ce meni da odradi minimizovanje,tako da meni ustvari uopste ne treba dugme jel da,e pa super,ajde mi reci onda ovo kada si spomenuo da mozes da menjas velicimu porzora kada si hteo da stavis da bude 0,0 to mi je dobro da mi bude fazon maximize window i normal window jer mi npr treba da paralelno radim sa show i sa necim drugim npr wordom exelom...
 
Odgovor na temu

djpero.84
Pero Knezevic
Prijedor

Član broj: 120188
Poruke: 190
87.250.103.*

Sajt: www.littlefrog.ba


Profil

icon Re: power point & visual basic03.01.2008. u 23:18 - pre 169 meseci
Evo to primjer:
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: power point & visual basic

[ Pregleda: 3107 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.