dobrivoje85:
Citat:
Skipper77:
@Baya Vancho
Voleo bih da me isprave ostali clanovi- korisnici ovog foruma, ali ovaj forum se upravo zasniva na deljenju informacija, prenosenju razlicitih iskustava, itd. kako bismo lakse i na neki nacin sigurnije poceli i zavrsili proces dobijanja bugarskog drzavljanstva. Nemam nista protiv da preneses svoje lepo iskustvo sa posrednicom, ali ne vidim opravdan razlog da ne podelis nijednu konkretnu informaciju. Ako koristis forum da reklamiras agenciju, onda bi trebalo da preneses svoje iskustvo za koje kazes da je korisno. Ovaj forum ne sluzi samo za reklamu. Na ovom forumu si poslao ukupno 1 poruku cija je svrha samo reklamiranje posrednice. Nemam nista protiv posrednika, naprotiv, ima smisla koristitih njihove usluge u odredjenim situacijama. Naravno da to snosi i odredjeni rizik, ali to je druga tema. Poenta je da moras nesebicno da delis informacije kako bi ovaj forum imao smisla. Meni za sada posrednik ne treba, zavrsavam licno za dete i brata, a za sebe sam vec licno zavrsio.
@Skipper77 Druze potpuno si u pravu, sto se tice @Baya Vancho poruka mu je bas konfuzna, nejasna i vidim da se ljudi nece leba najesti od njegovih informacija, no dobro ne treba se baviti time uopste. Posto sam celu proceduru od Dabc preko MP do zadnjeg statusa zavrsavao sam, a bio sam u kontaktu i sa Cvetilijanom ajde da napisem nesto. Svako moze da krene u proceduru sam, ali pritom da bude veoma pazljiv oko dokumentacije, da mu se ne potkrade neka greska, jer moze skupo da ga kosta. Malo po malo i ako radite sve smisljeno, tj imate plan i razmisljate malo stici cete do kraja. Cvetilijanu sam pozvao kada mi je potpisan ukaz i angazovao je za Egn, adresu, i samo apliciranje pasosa. Sve to na kraju mozete i sami da zavrsite, ako imate vremena previse, sto nije slucaj sa mnom a i mrzelo me da putujem 3, a mozda i 4 puta do Sofije, vec sam ovako otisao 2 puta, lagana prica. Samo znam i to garantujem da ona moze da pogura celu proceduru za klijenta i da mnogo brze zavrsi, isto je korisna za ljude koji su na dopuni, ali samo radi sa ljudima koji imaju REGULARNO POREKLO. Cena je individualna stvar i zavisi od klijenta do klijenta, pa ko voli nek izvoli. I jako je bitna stvar da svako od Vas bude u toku sa celom procedurom dok ne stigne do kraja, jer se stvari menjaju iz meseca u mesec i bitno je biti u toku, a me samo proveravati status jedanput u 6 meseci i cekati da stigne passport...😊