Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ucitavanje fajla (fopen)

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Ucitavanje fajla (fopen)

[ Pregleda: 2124 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

jumper2high
2High Jumper

Član broj: 39396
Poruke: 27
*.dynamic.sbb.co.yu.



+1 Profil

icon Ucitavanje fajla (fopen)20.03.2007. u 21:15 - pre 180 meseci
Pokusavam da napravim program u C-u koji ce da ucita tekstualni (ili html) fajl sa javnog sajta (http).
Da li je to uopste moguce? I ako jeste, kako bih to mogao da izvedem.







Hvala unapred
POZ.
 
Odgovor na temu

karas

Član broj: 5574
Poruke: 482
*.38.eunet.yu.



+1 Profil

icon Re: Ucitavanje fajla (fopen)20.03.2007. u 22:03 - pre 180 meseci
Moguće ako koristiš neku biblioteku za kačenje preko HTTP-a, tipa curl (http://curl.haxx.se/). To se ne radi preko fopen().
Sveti Avgustin: "Dobar hrišćanin treba da se kloni matematičara i svih onih koji daju lažna proročanstva. Postoji opasnost da su matematičari već sklopili pakt sa Đavolom, da pomrače čovekov um i da ga okuju okovima pakla."
 
Odgovor na temu

jumper2high
2High Jumper

Član broj: 39396
Poruke: 27
*.com
Via: [es] mailing liste



+1 Profil

icon Re: Ucitavanje fajla (fopen)20.03.2007. u 22:22 - pre 180 meseci
>
>

Hvala!! Probacu to.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Ucitavanje fajla (fopen)

[ Pregleda: 2124 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.