Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Counter u flashu....

[es] :: Flash :: Counter u flashu....

[ Pregleda: 2890 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manca
N/A

Član broj: 460
Poruke: 1299
*.ptt.yu

Jabber: manca@elitesecurity.org
ICQ: 94432046
Sajt: www.mtldesign.co.sr


+1 Profil

icon Counter u flashu....27.05.2003. u 17:24 - pre 223 meseci
Slusajte ljudi problem....
Imam fajl napisan u perlu...snaci pl extenzija....
Sada kako da to doradim da kada napravim flash animaciju da postavim text polje i da ono ispisuje(naravno koristeci pl) br. posetioca na sajtu evo kako izgleda perl kod....
Ako neko zna neka pomogne
KOD:
Code:

#!/usr/bin/perl
# ^^ Above is the path to perl interpreter
$countName = 'count.txt';
# ^^ Above is the name of file you want to save to nr. of 
counts
$variableName = 'count';
# above is the variable name you want to set to nr. of counts in flash
open(COUNT,"<$countName");
$count = <COUNT>;
close(COUNT);
$count++;
open(COUNT,">$countName");
print COUNT "$count";
close(COUNT);
print "Content-type: text/plain\n\n";
print "$variableName=$count";
exit;

P.S
Ovo sam skinuo sa neta pa ne znam kako da uradim.
Ako neko oce neka proba koristeci ovaj kod da uradi u flashu pa da mi posalje gotov
film....
Keep the faith....
MTL Design Studio....
http://www.mtldesign.co.sr
 
Odgovor na temu

Nikola Denić
Nikola Denić
Nis/Bgd

Član broj: 6571
Poruke: 1231
*.medianis.net

ICQ: 42376797
Sajt: www.nixa.co.yu


Profil

icon Re: Counter u flashu....28.05.2003. u 04:08 - pre 223 meseci
HE , jedan divan koder je jednom prilikom rekao zasto izmisljati toplu vodu , ako za to nema potrebe, elem .. imas na www.flashkit.com countera za flash koliko oces, pa skini onu varijantu koja ti odgovara najvise, pa je doradi .. !
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
 
Odgovor na temu

manca
N/A

Član broj: 460
Poruke: 1299
*.ptt.yu

Jabber: manca@elitesecurity.org
ICQ: 94432046
Sajt: www.mtldesign.co.sr


+1 Profil

icon Re: Counter u flashu....28.05.2003. u 22:12 - pre 223 meseci
Citat:

imas na http://www.flashkit.com countera za flash koliko oces, pa skini onu varijantu koja ti odgovara najvise, pa je doradi .. !


Nece ici, na flashkit-u ima samo movies and tutors nema nikakve pl, ili druge skripte....
Ako neko zna neka odgovori sa pravim odgovorom...
Keep the faith....
MTL Design Studio....
http://www.mtldesign.co.sr
 
Odgovor na temu

manca
N/A

Član broj: 460
Poruke: 1299
*.ptt.yu

Jabber: manca@elitesecurity.org
ICQ: 94432046
Sajt: www.mtldesign.co.sr


+1 Profil

icon Re: Counter u flashu....28.05.2003. u 23:33 - pre 223 meseci
Ljudi ej..>!!!!!
Zar nije valjda da niko nezna kako da mi pomogne(ili nece:)))
De molim vas hitno mi je!
Keep the faith....
MTL Design Studio....
http://www.mtldesign.co.sr
 
Odgovor na temu

Nikola Denić
Nikola Denić
Nis/Bgd

Član broj: 6571
Poruke: 1231
*.medianis.net

ICQ: 42376797
Sajt: www.nixa.co.yu


Profil

icon Re: Counter u flashu....30.05.2003. u 21:03 - pre 223 meseci
http://www.flash-db.com/PHPCounter/ evo ti odgovora .. ! ! !
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
 
Odgovor na temu

manca
N/A

Član broj: 460
Poruke: 1299
*.ptt.yu

Jabber: manca@elitesecurity.org
ICQ: 94432046
Sajt: www.mtldesign.co.sr


+1 Profil

icon Re: Counter u flashu....30.05.2003. u 23:09 - pre 223 meseci
E to je to sto mi treba ....
hvala ti [email protected]@@
Keep the faith....
MTL Design Studio....
http://www.mtldesign.co.sr
 
Odgovor na temu

Nikola Denić
Nikola Denić
Nis/Bgd

Član broj: 6571
Poruke: 1231
*.medianis.net

ICQ: 42376797
Sajt: www.nixa.co.yu


Profil

icon Re: Counter u flashu....31.05.2003. u 05:09 - pre 223 meseci
Nema na cemu , uvek sam tu da pomognem !
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Counter u flashu....

[ Pregleda: 2890 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.