Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreiranje igara u flashu

[es] :: Flash :: Kreiranje igara u flashu

[ Pregleda: 7611 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

crox
Goran Zadro
Učenik
Ljubuški

Član broj: 22084
Poruke: 35
*.tel.net.ba

ICQ: 152
Sajt: www.pepeljara.netfirms.co..


Profil

icon Kreiranje igara u flashu03.05.2004. u 20:28 - pre 199 meseci
Kako napraviti kviz u flashu? postoji li neki site koji se bavi kreiranjem igara u Flashu. Znam da postoje siteovi za njega, ali baš me zanima kako napraviti neki kviz u tom programu. Unaprijed hvala
 
Odgovor na temu

bakiman
Branislav Vučić
C:/europe/serbia/belgrade

Član broj: 21588
Poruke: 1538



+2 Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu15.05.2004. u 14:36 - pre 199 meseci
E to i mene interesuje... ljudi su pravili milionera u macromedii. Pa bih se i ja oprobao u tome, ali prvo da vidim kako se to radi (osnovno nesto)...
Popravke, prepravke i pravke

YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCxSBMiROqcdInnr219qMYeg

Instagram stranica:
www.instagram.com/banellones
 
Odgovor na temu

frroggy
Novi Sad

Član broj: 26282
Poruke: 86
*.www.dial-up.TeamNET.ws



Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu19.05.2004. u 16:26 - pre 199 meseci
Nije neki problem napraviti kviz u flash-u. Mnogo veći i dosadniji problem je sakupljati bazu pitanja i odgovora, da bi taj kviz imao nekog smisla
 
Odgovor na temu

filipc

Član broj: 22738
Poruke: 433
212.200.108.*



Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu19.05.2004. u 18:38 - pre 199 meseci
@frroggy

Bio bih ti zahvalan da mi malo objasnis kako se pravi kviz , a pitanja nisu problem :)

Molim te da napises neki kraci tutorijal jer bih ti svi bili zahvalni.
 
Odgovor na temu

miff
Bor

Član broj: 15441
Poruke: 28
212.200.97.*



Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu29.05.2004. u 21:58 - pre 198 meseci
Evo ovako,prvo uzmes enciklopediju sakupis pitanja i odgovore,nacrtas grafiku (interfejs i svu sminku) i onda kreni imas nekoliko opcija
1. myArray
2.XMLsocket
3.MX2004 template
izbor je na tebi!
 
Odgovor na temu

l_a_z_a
BG

Član broj: 29767
Poruke: 40
*.smin.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu09.07.2004. u 01:44 - pre 197 meseci
mogao bi vam ja nesto pomoci al pod uslovom da znate bar nesto najosnovnije u flashu
Citat:
frroggy: Nije neki problem napraviti kviz u flash-u. Mnogo veći i dosadniji problem je sakupljati bazu pitanja i odgovora, da bi taj kviz imao nekog smisla


... inace frroggy je u pravu. prvo sakupi neki minimum pitanja, kupi neku knjigu i kad ti negde zapne ti pitaj



 
Odgovor na temu

Vranac
Vranac Srdjan
Software developer
Novi Sad, Vojvodina

Član broj: 3493
Poruke: 353
*.panline.net

Jabber: vranac@elitesecurity.org
ICQ: 64150005
Sajt: www.linkedin.com/in/vrana..


+1 Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu09.07.2004. u 15:23 - pre 197 meseci
vici ako ti treba pomoc :)
Idle mind is the devils playground, in my case it turned out to be an amusement park.

Sustina problema ove zemlje:
Legeonar_: Sto pre treba da shvatite da je EU propast i da se tamo mora raditi,a ne samo biti zaposlen.
http://www.elitemadzone.org/p1864861

Nobody Remains Virgin, Life Fucks Everyone
 
Odgovor na temu

tra-la-la
Dusan Milosavljevic
br.1
Krusevac

Član broj: 53200
Poruke: 40
*.verat.net.



Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu01.04.2005. u 22:07 - pre 188 meseci
zar se uz flash MX ne dobij a template/ sample kviz?
grrr
 
Odgovor na temu

blzz
mostar

Član broj: 36745
Poruke: 110
212.39.111.*

Sajt: www.chunoslav.tk


Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu02.04.2005. u 09:34 - pre 188 meseci
dobije se template, ali su pitanja uvjek ista. Ja sam napravio milionera, a napravio sam 16 scena, s tim da je prva scena uvodna, a druge scene označavaju 15 pitanja. Svaka scena ima 10 frejmova, a svaki frejm je jedno pitanje. i onda kada se na pitanje odgovori točno imam komandu random i nextScene koja me vodi na sljedece pitanje, i gotoAndPlay(varijabla_random) i tako sam postigao da nije svaki put isto pitanje. Usput imate flash decomplier-a i skinite miloner i onda ga pretvorite u fla i vidite kako su to neki momci napravili
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Kreiranje igara u flashu03.04.2005. u 05:16 - pre 188 meseci
Macromedia Flash ima odlican template kad je kviz u pitanju,tako da tu nije samo odgovaranje na pitanje vec postoji drag'n'drop,upisivanje...Probaj da na www.flashkit.com pronadjes neki primer,koristivsi pretrazivac sajta.Mislim da postoji jedan italijanski templete gde je banka pitanja u eksternom .as fajlu a flash kombinuje pitanja i proverava odgovore!!!
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Kreiranje igara u flashu

[ Pregleda: 7611 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.