Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

casovnik u formi

[es] :: Access :: casovnik u formi

[ Pregleda: 3874 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nikola_burcik
Nikola Burcik

Član broj: 78191
Poruke: 9
212.62.54.*



Profil

icon casovnik u formi15.11.2006. u 09:46 - pre 183 meseci
Da li neko zna kako da u formi stavi tekuce vreme - casovnik, koji otkucava svake sekunde?
 
Odgovor na temu

rribaric
romano ribarić
rijeka

Član broj: 31410
Poruke: 165
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: casovnik u formi15.11.2006. u 14:04 - pre 183 meseci
evo ja sam to riješavao prije godinu danan.
napravi unbound polje i u control source stavi ovo
=Format(Now();"dddd""; ""mmm d yyyy""; ""hh:nn:ss ampm")

Imat ćeš vrijeme u digitalnom obliku prema svom kontrol panelu.
Za analogni se ne sjećam da sam radio ako i jesam kad pogledam javit ću ti.
romano
 
Odgovor na temu

BiloKoje
Beograd

Član broj: 40147
Poruke: 386



+4 Profil

icon Re: casovnik u formi15.11.2006. u 14:38 - pre 183 meseci


Da, samo takav sat ne radi, mora da se "navije".
 
Odgovor na temu

savkov
Igor Savkov
Vrsac

Član broj: 21550
Poruke: 93
*.centurion.co.yu.



+2 Profil

icon Re: casovnik u formi15.11.2006. u 14:56 - pre 183 meseci
Evo casovnika koji ti treba i ja sam ga nasao negde na forumu.

Igor
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

ludak-np
Neznam kako se pise
Serviser racunara i opreme
Kovin

Član broj: 56637
Poruke: 189
*.smin.my-its.net.



+1 Profil

icon Re: casovnik u formi16.11.2006. u 07:39 - pre 183 meseci
Citat:
rribaric: evo ja sam to riješavao prije godinu danan.
napravi unbound polje i u control source stavi ovo
=Format(Now();"dddd""; ""mmm d yyyy""; ""hh:nn:ss ampm")

Imat ćeš vrijeme u digitalnom obliku prema svom kontrol panelu.
Za analogni se ne sjećam da sam radio ako i jesam kad pogledam javit ću ti.


Kod mene radi prikaze samo sat i vreme kad se pojavi forma ili prebaci vreme kada se pokrene opet ili upise samo prvi podatak a nece da otkucava uvek.
Eh kada nebi postojalo ono "ALI" sve bi bilo lepooo
ALI sta ces kada je tu.
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: casovnik u formi16.11.2006. u 07:54 - pre 183 meseci
Zato sto bi trebalo dodati Timer sa intervalom od 1s, i u njegovom dogadjaju ispisivati formatizovano vreme na kontroli.
Citat:
BiloKoje: Da, samo takav sat ne radi, mora da se "navije".

Covek je pokusao da ti ukaze na to na saljiv nacin.
 
Odgovor na temu

duledixi
Banja Luka

Član broj: 62165
Poruke: 67
*.teol.net.



+3 Profil

icon Re: casovnik u formi17.11.2006. u 10:36 - pre 182 meseci
Evo jos jedan primjer kako moze da se prikaze vrijeme i datum na formi
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: casovnik u formi

[ Pregleda: 3874 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.