Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prikaz podataka u formi reporta

[es] :: C/C++ programiranje :: Prikaz podataka u formi reporta

[ Pregleda: 3110 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Iznogud
Subotica

Član broj: 1721
Poruke: 212
*.17.EUnet.yu



Profil

icon Prikaz podataka u formi reporta12.04.2004. u 15:52 - pre 201 meseci
Napravio sam aplikaciju (Visual C++) koja upisuje i cita podatke iz baze. Sada mi je potrebno da, podatke procitane iz baze prikazem u formi nekog izvestaja (recimo u formi narudzbe). Znaci, potrebno mi je generisati izvestaj u formi nekog dokumenta (pdf,HTML, doc...), gde postoji zaglavlje, eventualno ubacivanje neke slike i sl. - kako to da uradim?
Znam da postoji Crystal report, ali njega nazalost nemam - da li postoji neka free zamena za njega??
 
Odgovor na temu

Iznogud
Subotica

Član broj: 1721
Poruke: 212
*.vdial.verat.net



Profil

icon Re: Prikaz podataka u formi reporta14.04.2004. u 13:03 - pre 201 meseci
Ma jel moguce da niko nije pravio report iz "Visula C"-a????
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Prikaz podataka u formi reporta

[ Pregleda: 3110 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.