Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP

[es] :: Flash :: Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP

[ Pregleda: 1830 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zero_83

Član broj: 75017
Poruke: 136
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP29.04.2006. u 22:41 - pre 204 meseci
Postoji li mogucnost da se uz pomoc koda:
loadVariables("nesto.php" .... itd ....
prenese niz, isto kao sto je to slucaj sa variable-ima ???
Nisam ti pric'o !?
 
Odgovor na temu

milance_kg

Član broj: 59131
Poruke: 185
213.137.99.*



+22 Profil

icon Re: Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP30.04.2006. u 05:18 - pre 204 meseci
Da npr. u Flash-u
Code:

//za prvi frejm
niz =[];
niz[0]='prvi';
niz[1]='drugi';
niz[2]='treci';
nizovi=niz.toString();
//za drugi ili treci frejm
loadVariables('neki_php.php','','_POST');

//i dodaj na scenu tri text polja sa variablama 'niz0', 'niz1', 'niz2';


a u PHP-u
Code:

<?php
$nizovi=$_POST['nizovi'];
$niz=explode(',',$nizovi);
$n=count($niz);
for($i=0;$i<$n;$i++){
    echo '&niz'.$i.'='.$niz[$i].'&';
}

?>





[Ovu poruku je menjao milance_kg dana 30.04.2006. u 06:21 GMT+1]
 
Odgovor na temu

zero_83

Član broj: 75017
Poruke: 136
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP03.05.2006. u 09:07 - pre 203 meseci
Hvala ti, mislio sam da je malo jendostavnije ....
Ali ni ovo nije provblem - snaci cu se !!! :)
Nisam ti pric'o !?
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Prebacivanje niza iz Flash-a u PHP

[ Pregleda: 1830 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.