Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery

[es] :: PHP :: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery

[ Pregleda: 5035 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

djmarcus
Europe

Član broj: 29014
Poruke: 14
*.tippnet.co.yu.

ICQ: 107785973
Sajt: www.7TEMPLATES.com


Profil

icon PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery22.02.2005. u 18:36 - pre 200 meseci
Imam instaliran Apache server, php i mysql na mojoj windows XP masini. Pokusao sam da radim komunikaciju flash-a i php-a sa razmenom varijabli i jedino flash moze da vidi sta mu php posalje a php skripta ne vidi ni na jednu varijablu koju flash posalje.
Isti primer mi savrseno radi na kada ga uploadujem na internet:
www.7templates.com/test2

u cemu je problem?
 
Odgovor na temu

flashboy

Član broj: 47445
Poruke: 23
*.net.t-com.hr.

Sajt: http:\\mysource.50webs.co..


Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery22.02.2005. u 19:12 - pre 200 meseci
ajd postavi kod koji ti šalje iz flash-a php-u varijable...
http:\\mysource.50webs.com
 
Odgovor na temu

[email protected]
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery22.02.2005. u 19:27 - pre 200 meseci
register_globals

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

djmarcus
Europe

Član broj: 29014
Poruke: 14
*.tippnet.co.yu.

ICQ: 107785973
Sajt: www.7TEMPLATES.com


Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery22.02.2005. u 22:03 - pre 200 meseci
sa ovom komandom flash salje php-u varijable
loadVariablesNum("scriptA.php", 0, "POST");

kao sto sam rekao online radi bez problema ali na mom web serveru ne,

nisam razumeo sta sa "register_globals"?
 
Odgovor na temu

[email protected]
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery23.02.2005. u 10:12 - pre 200 meseci
Verovatno ti je na localhost-u isključen regiser_globals, a isti je uključen na serveru na kome hostuješ sajt. Zato pogledaj php.ini fajl na localhostu i ukoliko je isključen ti ga uključi, resetuj server i tada probaj.

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery26.02.2005. u 14:02 - pre 199 meseci
nemoj da ukljucujes register_globals! Nego umesto $ime_varijable u PHP-u joj pristupaj pomocu $_POST['ime_varijable']
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

eskim

Član broj: 587
Poruke: 128
213.149.113.*

Jabber: eskim@elitesecurity.org


+2 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery27.02.2005. u 15:37 - pre 199 meseci
kako shaljesh variable iz flesha u php?
n/a
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery28.02.2005. u 01:47 - pre 199 meseci
POST query-jem
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

stolex
Ilic S Stojan
Niš

Član broj: 28386
Poruke: 245
212.200.96.*

ICQ: 61028708
Sajt: www.stojce.com


+2 Profil

icon Re: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery11.03.2005. u 16:23 - pre 199 meseci
$_POST['ime promenljive']
ili $HTTP_POST_VARS['ime promenljive']

Ako nece promeni da iz flasha saljes GET metodom pa ces videti koje promenljive konkretno skript prima
To beer or not to beer?
- Shacksbeer -

http://www.nislija.be/
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP/FLASH problem na lokalnom Apache servery

[ Pregleda: 5035 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.