Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu

[es] :: Web aplikacije :: Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu

[ Pregleda: 5702 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kustera
Kustera Ivan
Nis

Član broj: 3879
Poruke: 47
212.200.108.*

ICQ: 73607597


Profil

icon Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu09.09.2005. u 16:13 - pre 188 meseci
Dakle, sajt je radjen u PHP-u u kombinaciji sa Smarty-jem. Vecina sadrzaja je u MySQL-u. E sad, treba odraditi prebacivanje u cirilicu. Pitanje je, koji encoding koristiti? Kakva su vasa iskustva?
Nacin na koji su pokazivaci implementirani u C i C++ malo koga ostavlja
ravnodusnim. Neke dovodi do ushicenja, a neke do ocajanja.
 
Odgovor na temu

kustera
Kustera Ivan
Nis

Član broj: 3879
Poruke: 47
212.200.108.*

ICQ: 73607597


Profil

icon Re: Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu10.09.2005. u 14:44 - pre 188 meseci
Nije valjda da niko nije radio nesto slicno do sada?
Nacin na koji su pokazivaci implementirani u C i C++ malo koga ostavlja
ravnodusnim. Neke dovodi do ushicenja, a neke do ocajanja.
 
Odgovor na temu

pierre
Aleksic Goran
Beograd

Član broj: 3189
Poruke: 190
82.117.211.*

Sajt: www.inter.rs


Profil

icon Re: Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu10.09.2005. u 14:57 - pre 188 meseci
Citat:
kustera: Pitanje je, koji encoding koristiti? Kakva su vasa iskustva?
utf8
www.specihost.net - Linux hosting solucije
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: Prebacivanje sajta iz latinice u cirilicu

[ Pregleda: 5702 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.