Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Loadovanje externog fajla.

[es] :: Flash :: Loadovanje externog fajla.

[ Pregleda: 2283 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

anon17194

Član broj: 17194
Poruke: 191
*.ptt.yu.



Profil

icon Loadovanje externog fajla.20.04.2006. u 00:31 - pre 222 meseci
E ovako.Imam opadajuci meni koji je Movie Clip a u njemu 4 Button-a.Na glavnoj strani imam Movie Clip kome sam dao naziv milos jer hocu da mi se na njemu prikaze swf koji loadujem.E sada,koju skriptu da upisem u button (onaj sto je u opadajucem meniju) da bih mogao da ucitam drugi swf?
Ako negde nisam bio jasan,pitajte....
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Loadovanje externog fajla.20.04.2006. u 01:44 - pre 222 meseci
Ako sam dobro shvatio problematiku >>> sledi prilog
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

anon17194

Član broj: 17194
Poruke: 191
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: Loadovanje externog fajla.21.04.2006. u 09:43 - pre 222 meseci
Hvala,snasao sam se sto se tice prvog problema ali sada postoji drugi.Naime
na jednom keyframe-u sam stavio : loadMovie ('muzika.swf','milos') da ucita muziku koja ce ici kroz prezentaciju a problem je
taj sto mi animacije u prezentaciji mnogo seckaju i sporije rade dok kada iskljucim muziku,rade kako treba.U cemu gresim sada?
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Loadovanje externog fajla.21.04.2006. u 16:42 - pre 222 meseci
Zvuk pokusaj da resis sa:

Code:

var zvuk:Sound = new Sound();
zvuk.loadSound("pesma.mp3", false); // ili true za striming
zvuk.onLoad = function()
{
    zvuk.start();
}
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Loadovanje externog fajla.

[ Pregleda: 2283 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.