Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp

[es] :: C/C++ programiranje :: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp

[ Pregleda: 4430 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

rajo88
Bojan Atanaskovic
Vrnjacka Banja

Član broj: 87219
Poruke: 264
213.137.102.*

Jabber: rajo88@hotmail.com
Sajt: www.vrnjackabanjacaffe.co..


+1 Profil

icon Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp10.03.2006. u 19:28 - pre 198 meseci
Kako mogu da pozovem InputBox ( tako se zvao u Visual Basicu-u ), u C-Sharp-u


#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}

www.vrnjackabanjacaffe.com
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4894
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+637 Profil

icon Re: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp10.03.2006. u 19:36 - pre 198 meseci
To je pitane za .NET forum, ili potrazi na netu:

http://www.reflectionit.nl/InputBox.aspx

 
Odgovor na temu

rajo88
Bojan Atanaskovic
Vrnjacka Banja

Član broj: 87219
Poruke: 264
213.137.102.*

Jabber: rajo88@hotmail.com
Sajt: www.vrnjackabanjacaffe.co..


+1 Profil

icon Re: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp10.03.2006. u 20:24 - pre 198 meseci
Jel znas jos neke dobre linkove?
#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}

www.vrnjackabanjacaffe.com
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4894
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+637 Profil

icon Re: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp11.03.2006. u 12:31 - pre 198 meseci
Nema 'dobrih' linkova. Prosto ukucaj u Google:

InputBox C#

... pa vidi sta ti nude.
 
Odgovor na temu

rajo88
Bojan Atanaskovic
Vrnjacka Banja

Član broj: 87219
Poruke: 264
213.137.102.*

Jabber: rajo88@hotmail.com
Sajt: www.vrnjackabanjacaffe.co..


+1 Profil

icon Re: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp14.03.2006. u 22:43 - pre 198 meseci
Evo jednog veoma dobrog sajta za pocetnike a i naprednije korisnike ovog programskog jezika:

[url]www.functionx.com/vcsharp/[/url]
#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}

www.vrnjackabanjacaffe.com
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4894
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+637 Profil

icon Re: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp14.03.2006. u 23:24 - pre 198 meseci
C# ima svoj forum koji se zove .NET

 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Microsoft Visual C# 2005 Express Edition...C-Sharp

[ Pregleda: 4430 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.