Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Visual C++ 2005 Express Edition Beta "error"

[es] :: C/C++ programiranje :: Visual C++ 2005 Express Edition Beta "error"

[ Pregleda: 1854 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sale83
Australia
Sydney

Član broj: 41625
Poruke: 729
*.inabox.net.



+30 Profil

icon Visual C++ 2005 Express Edition Beta "error"09.06.2005. u 08:43 - pre 193 meseci
Ocigledno mali problem sa Visual C++ 2005 Express Edition Beta!
Svo vreme oko ucenje c++ sam radio sa DEV c++ i sa Borlandom 5.5 !
Pre neki dan skinem sa neta Visual Studio 2005 Express i instaliram isti!
Pokrenem Visual C++ 2005 Express idem na Fajl -> New -> Project ->
Win32 ->Console Applications (win32) dam ima aplikacije win32 ( naprimer)
idem na OK kasnije biram Windows Applic. , Console Applic. itd ..
Izaberem naprimer Win Appl. I kad krenem sa prevodjenjem programa date aplikacije ( nisam nista menjao samo ocu da prevedem onaj kod sa win appl) znate na sta mislim -> cisto za testiranje programa da li radi-> Javi mi sledecu gresku :

Uneble to start debugging.
Uneble to start debugging."putanja do mog navodno win32.exe fajla"
The system canot finde the file specified

A u Output javi ovu gresku prilikom prevodjenja programa
Code:

------ Build started: Project: Win32, Configuration: Debug Win32 ------
Compiling...
stdafx.cpp
c:\Documents and Settings\Ime_mog_kompjutera\My Documents\Visual Studio\Projects\Win32\Win32\stdafx.h(28) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'windows.h': No such file or directory
Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Ime_mog_kompjutera\
My Documents\Visual Studio\Projects\Win32\Win32\Debug\BuildLog.htm"
Win32 - 1 error(s), 0 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========




Da li neko zna jel treba sta da se podesava u VC++ ILI ... ??? Ja bas citam HELP ali nisam nasao resenje svog problema!
Sta da radim da VC++ lepo prevede doticni kod koji je 100 % ispravan!
I da u C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\include nema uopste -> windows.h . Zar nebi trebalo to tamo da se nalazi ???
Sto mozes danas ne ostavljaj za sutra!
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Visual C++ 2005 Express Edition Beta "error"

[ Pregleda: 1854 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.