Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vadjenje funkcija iz DLL-a

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Vadjenje funkcija iz DLL-a

[ Pregleda: 3302 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Passwd

Član broj: 54624
Poruke: 640
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 11:40 - pre 207 meseci
Dal je moguce nekako saznat koliko i koje se sve funkcije nalaze u nekom nama nepoznatom DLL-u (znaci imam DLL, a ne znam nista o njemu) i koje parametre zahtjevaju...
 
Odgovor na temu

borovac
127.0.0.1

Član broj: 29278
Poruke: 220
*.dlp386.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 14:44 - pre 207 meseci
Možeš znati broj i koje su funkcije, ali parametre ne možeš nikako.
 
Odgovor na temu

borovac
127.0.0.1

Član broj: 29278
Poruke: 220
*.dlp386.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 14:50 - pre 207 meseci
Ako imaš jcl unite onda možeš koristiti funkciju
Code:

function PeExportedFunctions(const FileName: TFileName; const FunctionsList: TStrings): Boolean;

a u uses staviš JclPeImage.
Ako neko zna neki drugi način, bez korištenja onog bespotrebnog koda, bez nekih posebnih komponenti, samo čistu jednu funckiju, onda neka napiše.
 
Odgovor na temu

delalt

Član broj: 68360
Poruke: 198
81.93.80.*



Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 15:05 - pre 207 meseci
Možda ovo pomogne, kaže takođe da parametre možeš saznati samo
od autora dll-a:
http://www.delphifaq.com/faq/d...windows_file_system/f409.shtml
 
Odgovor na temu

Passwd

Član broj: 54624
Poruke: 640
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 15:32 - pre 207 meseci
Probao sam ovaj drugi primjer na user32.dll, kernel32.dll i jos njih par i nije izbacio niti jednu funkciju da postoji..?
 
Odgovor na temu

reiser

Član broj: 7895
Poruke: 2314



+102 Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 16:21 - pre 207 meseci
Passwd, take a look > http://www.elitesecurity.org/tema/121800/0#794407

Meni radi super, ali dok u uses imam Forms unit. Kad izbacim Forms, i stavim recimo da shtanca imena fja u fajl, nece da radi :\
 
Odgovor na temu

Passwd

Član broj: 54624
Poruke: 640
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Vadjenje funkcija iz DLL-a07.01.2006. u 17:25 - pre 207 meseci
Radi! :)

thx
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Vadjenje funkcija iz DLL-a

[ Pregleda: 3302 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.