Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

e ti brojevi.........

[es] :: .NET :: e ti brojevi.........

[ Pregleda: 3259 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Markotron
Marko Bozic
Hrvatska

Član broj: 74444
Poruke: 109
*.net.t-com.hr.



Profil

icon e ti brojevi.........01.12.2005. u 18:06 - pre 194 meseci
pozdrav,


imam jedno pitanje!
Kako da zaokruzim neki broj tipa double na dvije decimale u C#? Npr. 1 = 1,00, 5,22665 = 5,22 ili 5,23 sve jedno! Unaprijed zahvaljujem!!!
 
Odgovor na temu

NrmMyth
Ivan Maček
Split

Član broj: 63456
Poruke: 849
*.cmu.carnet.hr.

Sajt: www.dump.hr


Profil

icon Re: e ti brojevi.........01.12.2005. u 19:03 - pre 194 meseci
Trazi u System.Math, vjerojatno ce biti Math.Round().
 
Odgovor na temu

dr.AgOlO
Milan D.
MunZe

Član broj: 16417
Poruke: 95
*.vdial.verat.net.



Profil

icon Re: e ti brojevi.........01.12.2005. u 19:04 - pre 194 meseci
Imas klasu Math (namespace System) koja ima razne staticke metode i jedna od tih je i ta koja tebi treba Math.Round().

Poz.

'ladno u isto vreme.

[Ovu poruku je menjao dr.AgOlO dana 01.12.2005. u 20:05 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: e ti brojevi.........

[ Pregleda: 3259 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.