Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Brojanje klikova?

[es] :: PHP :: Brojanje klikova?

[ Pregleda: 2424 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ivan Golubović
AV market
Požarevac

Član broj: 3154
Poruke: 586
*.dial.InfoSky.Net

Sajt: www.AVmarket.rs


+7 Profil

icon Brojanje klikova?24.09.2002. u 07:39 - pre 215 meseci
Kako da napravim program koji ce da izbroji klikove na odredjeni link, sa tim da ode odmah na tu adresu (podatke cuva u mySQL-u)?

Ja sam zamisljao da pozove stranicu sa java scriptom koja ce posle uraditi redirect, ali to mi je neprakticno (otvaram dve stranice umesto jedne).
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: Brojanje klikova?24.09.2002. u 12:13 - pre 215 meseci
pozivas link.php?url=http://elitesecurity.org

link.php
Code:

<?php
$url = $_GET['url'];
if($url)
{
    //konektuj se na bazu, dodaj click
    Header("Location: $url");
}
else
{
   //redirektuj na index.php
    Header("Location: index.php");
}
?>

http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

Ivan Golubović
AV market
Požarevac

Član broj: 3154
Poruke: 586
*.dial.InfoSky.Net

Sajt: www.AVmarket.rs


+7 Profil

icon Re: Brojanje klikova?25.09.2002. u 19:35 - pre 215 meseci
OK. Hvala!
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Brojanje klikova?

[ Pregleda: 2424 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.