Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

MySQL++ ili nesto drugo?

[es] :: C/C++ programiranje :: MySQL++ ili nesto drugo?

[ Pregleda: 3217 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Goran Arandjelovic
Beograd

Član broj: 29116
Poruke: 387
*.verat.net.



+9 Profil

icon MySQL++ ili nesto drugo?05.10.2005. u 19:38 - pre 195 meseci
Poceo sam da koristim MySQL++.
Prednosti i mane ove biblioteke?
Da li bi ste mi preporucili neke druge biblioteke ili bi ste mi savetovali da ostanem pri ovoj?
 
Odgovor na temu

NrmMyth
Ivan Maček
Split

Član broj: 63456
Poruke: 849
*.cmu.carnet.hr.

Sajt: www.dump.hr


Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?07.10.2005. u 19:18 - pre 195 meseci
Mene takodjer ovo pomalo zanima.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
..31.216.81.gus.vf.siwnet.net.

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?10.10.2005. u 11:03 - pre 195 meseci
Ta biblioteka nema mana. Prednosti su ocigledne - koristi obilato STDC++ i covek moze lepo da "seta" kroz tabelu sa iteratorima...
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

semsudin
BIH

Član broj: 13751
Poruke: 58
*.pppoe859.bih.net.ba.

Sajt: www.hostbih.com


Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?10.10.2005. u 11:27 - pre 195 meseci
pozdravi

i meni je to jako zanimljivo, samo kod mene odredjene stavri se nisu htjele iskompajlirati

ako je kod nekoga to uspjelo, molio bih da mi javi koji je kompajlr koristio i koju verziju mysql ++

 
Odgovor na temu

_VampiR_
Dejan Menges
Sarajevo, BiH

Član broj: 51402
Poruke: 83
217.199.128.*



Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?10.10.2005. u 12:19 - pre 195 meseci
Ja kompajlirao sa wx-devc++ 6.8 beta i radi bez problema.
:: Don't drink contaminated water - drink beer ::
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
*.dyn.optonline.net.



+6 Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?10.10.2005. u 14:11 - pre 195 meseci
Jedna mana: ako kasnije rešiš da promeniš DBMS moraćeš da izmeniš puno koda. Preporučujem neki ODBC wrapper kao što je DTL (ako voliš takav način programiranja)
 
Odgovor na temu

Goran Arandjelovic
Beograd

Član broj: 29116
Poruke: 387
*.37.eunet.yu.



+9 Profil

icon Re: MySQL++ ili nesto drugo?12.10.2005. u 17:09 - pre 195 meseci
Citat:
Dragi Tata: Jedna mana: ako kasnije rešiš da promeniš DBMS moraćeš da izmeniš puno koda.

A šta je sa C API-jem po tom pitanju?

Citat:
leka: Ta biblioteka nema mana. Prednosti su ocigledne - koristi obilato STDC++ i covek moze lepo da "seta" kroz tabelu sa iteratorima...

Aha... a sem toga? Da li postoje još neke prednosti nad C API-jem? Inače, sve to pitam jer stvarno ne znam koji od ova dva API-ja da koristim...


Citat:
semsudin: pozdravi
i meni je to jako zanimljivo, samo kod mene odredjene stavri se nisu htjele iskompajlirati
ako je kod nekoga to uspjelo, molio bih da mi javi koji je kompajlr koristio i koju verziju mysql ++


MySQL++ 2.0.6 i gcc 3.3.4 i radi sasvim ok.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: MySQL++ ili nesto drugo?

[ Pregleda: 3217 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.