Ja sam spojen na info-net vec duze vreme. Flat - 128 kb bezicno. I NEMA LIMITA
Mogu absolutno da preporucim drugima da se spoje preko njih, jer stvarno nisam imao problema sa dostavom internet servisa. Bukvalno mogu reci da je (u mom slucaju a ne sumnjam i u drugim) ugradnja interneta kod njih jednaka polisom "kljucevi u ruke", sto znaci platis-dodju-instaliraju-radi. Posle sam trazio i dodatne internet servise, dobio ih bukvalno za 5 minuta!
SBB je druga prica...doduse ovde su ucesnici firme tako da cu da se ogranicim na njihov odgovor, bez da pominjem o kome se radi. Na potraznju te firme da se ubrzaju radovi umrezavanja dela grada gde je locirana, SBB je, u svojim najvisim krugovima prvo potvrdio da je zainteresovan. Na po mesec dana, trazena je ponuda i SBB je to sve kao prioritiziorao (pravio od toga prioritet). Konacno posle 4 meseca (!) odgovor je bio ismejavanje predstavnika firme koja je zelela da se spoji recima da ne shvata o kojim velikim parama se radi i da taj proces nije moguc u ovo vreme.
Telekom Srbija. ADSL od januara. Evo jos danas nije napravljen. Zauzeti reklamiranjem ADSL-a.
Tako da ... idi odmah u info-data i trazi da ti naprave bezicni!! Veruj mi neces se pokajati. Ja sam svoj jos prikljucio na Wireless Router tako da imam i Wi-Fi po celom stanu, sto znaci da, ako imas laptop ili PDA ne trebaju ti kablovi, internet do mile volje