Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Sortiranje GridView iz koda ....

[es] :: .NET :: Sortiranje GridView iz koda ....

[ Pregleda: 2248 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vlladico
Vladimir Peric
Beograd, Kraljevo

Član broj: 9042
Poruke: 28
217.24.18.*



Profil

icon Sortiranje GridView iz koda ....01.07.2005. u 12:57 - pre 185 meseci
Znam, mnogi ce mi reci da lepo koristim SqlDataSource, i sa sortiranjem nema problema, ali ja bas imam potrebu da sortiram iz koda. Onda nastaje problem, kada uradim AllowSorting=true, napravim hendler za taj dogadjaj, u tom hendleru uradim MyGridView.Sort(... , ... ), ali nista se ne desava. Ako je neko radio sortiranje GridView-a iz koda, molim da mi napise kako. POZDRAV! ! !
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Sortiranje GridView iz koda ....

[ Pregleda: 2248 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.