Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa PHP Variablom

[es] :: PHP :: Problem sa PHP Variablom

[ Pregleda: 1869 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dbabic
Davor Babić

Član broj: 31834
Poruke: 51
213.253.116.*



+2 Profil

icon Problem sa PHP Variablom24.06.2005. u 14:29 - pre 183 meseci
PHPINFO() funkcija mi kaže da je
$_SERVER["LOGON_USER"] = domen/username
Ali kad pokušam skriptom da saznam ko je trenutno logovan ne desava se nista. U cemu je greska.
Code:
<?php echo $_SERVER["LOGON_USER"];?>
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
12.159.232.*

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: Problem sa PHP Variablom24.06.2005. u 15:46 - pre 183 meseci
Koji php imas instaliran? Verzija?
'
SA kodom ti nista nije pogresno i trebalo bi da ti prikaze ukoliko vidis da imas server_logon, sto ja uopste ne vidim na mom php-u...
 
Odgovor na temu

caiser

Član broj: 4677
Poruke: 2462
*.200-117-171.telecom.net.ar.

ICQ: 162962030


Profil

icon Re: Problem sa PHP Variablom24.06.2005. u 21:48 - pre 183 meseci
Mislim da trazis promenljivu $_SERVER['PHP_AUTH_USER'].
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Problem sa PHP Variablom

[ Pregleda: 1869 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.