Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

zasto ne `drzi` sesije...?

[es] :: PHP :: zasto ne `drzi` sesije...?

[ Pregleda: 1740 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon zasto ne `drzi` sesije...?10.04.2005. u 18:34 - pre 197 meseci
e ovako
www.srpskisoftware.cjb.net

podatke o korisniku koji je ulogovan drzi u sesiji sa prostim:
Code:

session_start();
$_SESSION['username'] = $username;


a onda svaka sledeca strana proverava ovako:
Code:

session_start();
$user = $_SESSION['username'];
if (!$user) {  ............ //bla bla


Sve to radi, ali ne i u Internet Explorer-u, dok u FireFox-u i Operi radi... da li neko zna zasto?

Kod mene u lokalu hoce da se uloguje sa IE-om, ali na netu nece...

Host je dhost.info, baza je freesql.org, ako je bitno...
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: zasto ne `drzi` sesije...?10.04.2005. u 18:40 - pre 197 meseci
evo sad je uspelo logovanje...
do cega je to? do mene ili do servera?
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

JovanT
Jovan Turanjanin
Niš

Član broj: 35633
Poruke: 473
213.244.208.*

Jabber: Zeus@elitesecurity.org
ICQ: 263033789
Sajt: www.turanjanin.net


+17 Profil

icon Re: zasto ne `drzi` sesije...?10.04.2005. u 20:16 - pre 197 meseci
I ja hostujem wap sajt kod njih i imam problema sa sesijama. Doduše, skripte mi sa Siemens-om C65 ne rade dok kod ostalih sve ide normalno.
Nije znanje samo znati, već je znanje - znanje dati.

Piši ćirilicom! | Surfujte brže, sigurnije i lakše | Najveća niška online zajednica

 
Odgovor na temu

u_m
Urukalo Milan
PH

Član broj: 18631
Poruke: 889
*.wireless.org.yu.

ICQ: 32554731
Sajt: https://milan.urukalo.com


Profil

icon Re: zasto ne `drzi` sesije...?11.04.2005. u 00:42 - pre 197 meseci
ja koristim posebne funkcije koje upravljaju sesijama, cak ih drzim u mysql bazi, tako da nemam mnogo veze sa sistemom na kom se nalazim, sve sta mi je potrebno mogu da kontrolisem
#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}
---------
Moj licni sajt
Moj wap sajt--offline
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: zasto ne `drzi` sesije...?

[ Pregleda: 1740 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.