Hmmm... Slazem se sa prvim delom ali jednostavno ne mogu svariti tu beskonacnost .Ako je beskonacnost Beskonacna onda je morala da nastane iz neceg nekada . Ljudski je da kada nesto ne moze da se dokaze ,onda se namece zakljucak
Sve je bilo i bice ,sve je postojalo i postojace !!! to kaze cak i sam Hoking ali uzmite ovaj zakljucak sa druge strane kao sto i Fizika kaze svako telo nezavisno kojeg oblika bilo , ima svoju velicinu i svoju masu znaci ima svoje postojanje svoj pocetak i svoj kraj. Vasiona moze postojati u bilo kom obliku ,mora imati svoju masu ,pa moze da se siri koliko god hoce
ona jednostavno mora imati i svoj cas postanja a i svoj kraj , ekvivalentno tome mora imati i sve svoje zakone fizike da bi uopste bila , da bi uopste postojala i da bude !!! Ako pak mislimo o tome da je ona oduvek bila i bice to me podseca na onu matematicku sa tackama A i B , to jest kretanjem od A do B mora se preci polovina puta ,pa jos polovina itd dok ne dodemo do tacke A pa sledi da uopste i nismo krenuli iz tacke A to jest da stojimo u istoj .Meni je to bezveze jer ja znam da se krecem i to ne u imaginarnom smislu nego stvarno !
I ovo jeste nauka , po meni je i ovaj forum nauka jer razmenjujem misljenja sa drugim ljudima i pokusavam da shvatim sve
od trenutka postanja a ne da samo sedim i cekam da mi neko drugi kroji nesto nauke pa je ja moram uciti napamet a nemati prava na svoje misljenje jer ono nije naucno i strogo se pridrzavati zakona nauke . U ostalom cela ljudska istorija krojena je po strogim zakonima samo nekih naucnika i misljenja da samo oni znaju sta je to nauka a da svi drugi neznaju ili mastaju kao sto je meni to napisao modernator Boki i usput izmedu redova da se zakljuci ova tema !!! .Zamislite da su u ljudskoj istoriji umesto sto su se dokazivali i palili ljude na lomaci zbog svoje maste(A sad znamo da to nije masta) svi zajedno pokusavali da zajedno nesto urade gde bi nam bilo kraja !!!Ja mislim da bi vec odavno krstarili svemirom onim po nama neshvatljivim brzinama !
Pa sada modernatori ako zelite da zatvorite ovu temu ili me banujete necu vam uzeti nista za zlo niti vas mrzeti ,jer sam samo slobodan covek sa svojim misljenjem i nadam se da cu bar malcice makar i u mikronima pomeriti put razmisljanja i ohrabriti ljude koji dolaze na ovaj sajt i imaju nesto da stvarno kazu pa i da mastaju a u cilju prave nauke za ljude ,za svet za nas !!!
Ako je inteligencija bilo gde u svemiru onda je ona istodobno po svuda u njemu !!!