Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##

[es] :: Web aplikacije :: phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##
(TOP topic, by -zombie-)
Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 31228 | Odgovora: 62 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nemke_BG

Član broj: 163822
213.244.208.*

Jabber: Nemke_BG@elitesecurity.org

icon Re: phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##14.03.2008. u 20:23 - pre 1897 dana i 12h

Znam da je malo stara tema ali sta cu...:)

Sto se tice PHP Fusion-a koristio sam ga na tri sajta i fino je funkcionisao. Dosta je jednostavan za administraciju. Uskoro izlazi nova verzija ali i ovom sad sam prezadovoljan. Ima finu podrsku i dosta foruma sa dodacima i modifikacijama za njega.

Sto se tice Joomle i nju sam probao i ona je stvarno dobra...mnogo, mnogo dodataka i velika ONLINE zajednica su ogroman plus....

Takodje sam probao u vise navrata jedan mali CMS PHPShop sa www.phpshop.org i jeste da je dosta nabacan i da je u pocetku mnogo tesko
snaci se u njemu ali tek kad ga upoznate shvatite koliko taj CMS moze biti dobar. Najveci problem sa njim je sto ima ocajnu podrsku...

Odgovor na temu

korisnik07
student
Sarajevo

Član broj: 203947
87.250.100.*

icon Re: phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##07.12.2008. u 23:31 - pre 1629 dana i 9h
Ima li neki slican ovom: www.fmjam.com

Znaci treba mi ovako navigacija, i da se novosti (vijesti) redaju jedna ispod druge (njih 5-6), i da onda odlaze u arhivu, takodje da ima download sekcija, pregled galerija slika itd...

Odgovor na temu

Kolynos

Član broj: 89484
89.110.207.*

icon Re: phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##17.08.2009. u 13:23 - pre 1376 dana i 20h
Laptopovi

a sta je sa svim ovim cms sistemima, nigde nisam video da se spominju dosta popularni joomla i blog wordpress

http://spyrestudios.com/free-content-management-systems/

Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: phpNUKE, POSTnuke, srodni CMS sistemi, upoređivanje portal sistema, ##SAMO OVDE##
(TOP topic, by -zombie-)
Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 31228 | Odgovora: 62 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.