Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Domaining – osnove

[es] :: Hosting :: Domeni :: Domaining – osnove
(TOP topic, by Milan Gligorijevic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 6094 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Layzie
Beograd

Član broj: 245039
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Domaining – osnove25.12.2009. u 13:33

Pozdrav svima na forumu

Pre svega da se zahvalim korisniku Stani-pani na odlicnom tekstu.

A, sad jedno pitanje... Koji je trenutno najbolji servis za prodaju domena a da pri tome moze da funkcionise kod nas imajuci u obzir da PayPal i dalje ne podrzava Srbiju?

Naime, imam dva domena registrovana kod GoDaddy-a i prijavio sam se na njihovu aukciju ali sam odustao kada sam video da traze validan PayPal nalog.

Hvala unapred na odgovorima
25.12.2009. u 13:33 

sa015
Bogatic

Član broj: 226636
212.200.65.*

icon Re: Domaining – osnove29.01.2010. u 08:18
Moram da dodam posto sam video da je neko rekao registrant znaci vlasnik.... registrant ne znaci "vlasnik" i nije vlasnik domena vec ima licencu nad koriscenjem domena. "A registrant is a licensee of a domain name, not its owner."
Ovo mozete proveriti kod svakog registra i kod icann-a.
Znaci zablude tipa vlasnik domena mogu da padnu u vodu,ne postaoji vlasnistvo nad domenom,da postoji ne bi placali svake godine obnovu,i iznenadjen sam sto nijedan ovdasnji prodavac ili ti preprodavac domena nije pomenuo ovo nigde...
29.01.2010. u 08:18 

OK Comp
Novi Sad

Član broj: 248663
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Re: Domaining – osnove01.03.2010. u 21:35
Laptopovi

Citat:
Layzie:

A, sad jedno pitanje... Koji je trenutno najbolji servis za prodaju domena a da pri tome moze da funkcionise kod nas imajuci u obzir da PayPal i dalje ne podrzava Srbiju?

DigitalPoint je najveci forum na Internetu za vebmastere gde se organizuju brojne prodaje domena za fiksnu cenu i aukcije, prodavci domena koji nemaju PayPal to mogu da navedu tako da kupci imaju informaciju.
01.03.2010. u 21:35 

noodle
Marko Teodorović

Član broj: 109004
*.adsl.beotel.net.

Sajt: markoteodorovic.info

icon Re: Domaining – osnove29.03.2010. u 21:33
da li je pametno imati ime domena bez naših latiničnih kvaka? npr. zurka.bla ili superzurka.bla od žurka itd.
koliko je dobro zbog pretrazivaca, a koliko je dobro zbog posetilaca?
29.03.2010. u 21:33 

Happy life

Član broj: 279600
*.dynamic.stcable.net.

icon Re: Domaining – osnove13.02.2011. u 11:11
Kao prvo pozdrav svima.
Nisam hteo da otvaram novu temu a ova tema mi najviše odgovara da postavim pitanje.

Napravio sam jedan sajt i želo bih ga postaviti na mrežu a da bude free. Znam da mi je zato potreban domain i hosting. Pokusao sam vec na nekom od tih free mogucnosti ali posto sam pocetnik nije mi bilo najjasnije i pobrkao sam nešto pa mi nije uspelo. Zbog toga tražim pomoć ako neko hoće da mi objasni kao jednom klincu kako se to radi i to korak po korak. Na primer : "ides na ovaj sajt (link) uradis to i to (objasniti korake) itd." Može i u primerima da se objasni sa nekom slikom itd. Znam neki će pomisliti da mnogo tražim, ali niko nije obavezan da odgovori.
13.02.2011. u 11:11 

[es] :: Hosting :: Domeni :: Domaining – osnove
(TOP topic, by Milan Gligorijevic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 6094 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.