Elem ovo je za pokretaca teme, u osnovi si sam sebe zeznuo, ja ne znam cime se bavis i cime imas nameru da se bavis, pa ne bi da komentarisem ovaj poseban slucaj vezan za corel, ali uzmi npr. u posmatranje slucaj studenta arhitekture (samo kao primer onoga sto zelim da kazem) kojima jel treba autocad koji nije bas dzabe, i sada ako zele da budu 100% legalni imaju dve varijante
1. da negde nadju pare za softver, a i sam fax kosta 3ke/y ako nisi na budzetu
2.da kazu ne mozemo da budemo nelegalni,a nemamo novca => necemo da radimo nigde sem na faxu (pod uslovom da je tamo legalno) gde imaju nekih reda 20 30 racunara => nema teorije da ce nesto nauciti => u svetlu cinjenice da danas vise niko ne koristi pero i papir mogu da sviraju sa poslom nakon toga
Bez obzira na sve za svoje obrazovanje nemoj biti tako gadljiv na pirate, da njih nije bilo ogroman procenat ovog foruma ne bi imao na cemu bilo sta da nauci pogotovu ovi stariji, i nemoj prodavati profanima jeftine fore kada si imao racunar, da nisi imao pa da covek kaze ok ...
Kada krenes da radis, pogotovu ako se ikako nadjes u nekom it managment-u e onda obavezno moras da pazis na legalnost svega, dotle je to u vecini slucajeva (ne i svim) ovo da prostis prodavanje m00da za bubrege da prostis...
1.Dobar je onaj kada vidis zmaja...
2.Los je onaj kada zmaj vidi tebe...

Re: Uslov za skolovanje - kriminal
Re: Uslov za skolovanje - kriminal