Dakle, napredak ipak postoji. Sledeca stvar koja bi trebalo da se desi je konverzija 256/512/768 paketa u 768/1.5m/2mbit/s transparentno (a kasnije u 2/6/16 Mbit/s), sto ce se sigurno desiti kad se oformi kriticna masa DSL pretplatnika - kao i u svim zemljama Evrope uostalom.
Ako se uzme u obzir mali broj vlasnika racunara u Srbiji, mislim da je to ipak lep napredak - ne mozes ocekivati da Internet skace 5x brze od ekonomije.
Pa o tome se ovde radi.Zar nije vreme da Telekom duplira brzine za istu ili mozhda manju cenu?Mozhda bi se ta kritichna masa dosegla kad bi Telekom(nek' mi neko objasni zashto njihovo ime pishem velikim slovom) ulozhio pare i omogutjio ljudima koji su na chekanju da dobiju mesto u centrali i dao kvalitetniju uslugu svim korisnicima.Ali ne,Telekom zabushava,umesto da se baci na posao on se seti toga kad neko iz inostranstva pomene.Velika paralela sa Vladom ,nikakvo chudo zar ne?Na mesto direktora dolazi chovek koji se bira po partijskoj pripadnosti,a dalje svi znamo kako to ide.Ja vam kazhem,Srbija bi procvetala,postala bi veliko mesto za gradnju,ulaganje i profit,ali ne na osnovu toga da cilj opravdava sredstvo i po svaku cenu,kad bi na visoka mesta u preduzetjima/firmama/fabrikama doshli struchni ljudi,a ne po partijskoj pripadnosti.Ovako imamo choveka koji sedi u fotelji na visokoj f-ji u Telekomu i tvrdi da je 768kbps i 5Mbps jedna te ista stvar.

Re: Mnogo brzi internet po jeftinijoj ceni - ukljucite se u akciju!