ako neko ima dobre pocetnicke tutorijale za catia 3d , neka posalje bicu veoma zahvalan. ili ako ima dobru stranicu na kojoj se nalaze domaci tutorijali!!!!
I mene zanimaju tutorijalu posebno na srpskom, naravno pocetnik. ibadza ako ti nije problem posalji mail na: maki402003@yahoo.no.
ja sam radio dosta u SolidWorksu,ali izgleda da sada moram nauciti i Catiu,ma sve je to slicno,ali opet treba se navici.
Ajd ako ti nije tesko posalji i meni nesto od toga.
1.malo proceljas ovaj forum, i moze da se iskopa nesto (o ovome je bilo reci u jedno 653 456,13 tema)
2 malo progooglas i opet se nesto iskopa(jos ako imas brz net, pa jos i koristis neki torrent ili P2P program, ti si srecan covek)
3. Catia ima vrlo dobar tutorial koji ide uz nju,(nadam se da to imas i da instaliras prilikom instalacije same CATIA-e)
Uglavnom su tutorijali na engleskom, ima i na srpskom, ali ti savetujem da to odmah batalis jer neces puno toga nauciti.I zaista je glupo traziti tutorial na srpskom!!!
A ako bas imas konkretan problem, a ne znas da ga resis, ili smatras da ima elegantije resenje, ili ti je mozda nejasan princip kako je objasnjeno u helpu onda pitaj, mozda ti neko i pomogne,a ovako je bezvezno smaranje!
Pozdrav