Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Panasonic KX-TC1200YGB ne radi !

[es] :: Elektronika :: Radio elektronika i tehnika :: Panasonic KX-TC1200YGB ne radi !

[ Pregleda: 1409 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

acos

Član broj: 94514
Poruke: 149



+1 Profil

icon Panasonic KX-TC1200YGB ne radi !21.06.2014. u 11:41 - pre 119 meseci
Dakle, imam stari KX-TC1200YGB koji ne radi i htio sam da probam da ga osposobim. Imam jos jedan iz iste serije KX-TC1200BGB koji je ispravan i koji bih htio da iskoristim i da probam da lakse dijagnostikujem gdje je problem.

Pokvareni se ponasa tako da jednostavno nema signala o slobodnoj ili zauzetoj telefonskoj liniji. Mrtav ...Kada kliknem na dugme "Talk" (tj. on/off) nista se ne dogadja sem sto se upali lampica na handset-u, traje nekoliko 10-tina sekundi i ugasi. Kada probam da klikam na dugme "Channel" da probam da promijenim kanal, nista se ne dogadja (ovo za Channel ne znam da li radim dobro jer nema nista o tome u User's Guide-u). Kada na spornoj baznoj stanici kliknem dugme za trazenje izgubljenog handset-a lampica na bazi svijetli, ali se handset ne javlja ... Sve ovo gore je moguce na ispravnom modelu.

Prebacivanje baterije iz ispravnog u neispravni handset ne mijenja stvar, tj. pokvareni se ponasa identicno.

Zanima me kako da prebacim baznu stanicu neispravnog na ispravni handset ILI neispravni handset na ispravnu baznu stanicu ??? Ovo cisto da lakse pronadjem koja komponenta (handset ili baza) pravi problem. Dalje, ne znam da li se to fabricki "upari" i da li je uopste moguce iz dva kompleta napraviti jedan komplet koji radi i sl.... U principu, to bi trebalo da mi omoguci da ja izborom kanala uparim bilo koji handset iz neke serije sa baznom stanicom...

Svaki savjet je dobrodosao.

Hvala.
 
Odgovor na temu

[es] :: Elektronika :: Radio elektronika i tehnika :: Panasonic KX-TC1200YGB ne radi !

[ Pregleda: 1409 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.