Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Microsoft Virtual Academy

[es] :: Vodič za učenje :: Microsoft Virtual Academy

[ Pregleda: 1021 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

citizenx
System & Network Administrator
United States of America

Član broj: 270900
Poruke: 443



+68 Profil

icon Microsoft Virtual Academy10.01.2013. u 10:37 - pre 136 meseci
Malopre mi sam se registrovao na MVA (Microsoft Virtual Academy) i upravo gledam o cemu se radi:

Citat:
What is MVA?
Microsoft Virtual Academy – MVA is a cloud-based learning experience focusing on Microsoft Technologies. You can access a variety of training content online to assist you in becoming one of the renowned experts in the IT Pro and developer communities around the world. MVA provides its users with a virtual university experience: the students can select a course and study the material and then complete the self-assessment. Students on MVA can get access to information and training on the latest Microsoft technologies to help prepare them to maintain a long-term relationship with Microsoft. Learning through MVA is free of charge, and you can study any time at your own pace.
The MVA platform is hosted on the latest Microsoft Azure technology, which provides a responsive online learning experience!


U sustini to je Microsoft cloud platforma koja omogucava da se prijavite za kurseve koji vas interesuju i da spremate ispite. Oni vam nude materijal koji na osnovu dokumenata koje otvorite i testova koje polozite dobijate poene. Kursevi se uglavnom baziraju na m$ tehnologiju (Windows8, Windows Server 2012, itd), ali koliko sam video ima i HTML5, CSS3, JS kurs. Registracija je potpuno besplatna i sve sto vam treba je Microsoft Account (hotmail, live). Postoji mogucnost da share-ujete svoj profil i tada ce drugi moci da vide koliko poena imate. Sve u svemu mislim da je ovo ok sa obzirom da je besplatno. Iako se sva literatura moze naci na netu, ne skodi novo iskustvo :)

Bilo bi najbolje kada bi polaganje sertifikata bilo besplatno, mada cisto sumnjam da je to besplatno.

Jel ima neko jos da je registrovan sa ovog foruma i kakva su iskustva?
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za učenje :: Microsoft Virtual Academy

[ Pregleda: 1021 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.