Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pomoc oko vize za australiju

[es] :: Vodič za emigraciju :: pomoc oko vize za australiju

[ Pregleda: 1506 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pasale

Član broj: 292762
Poruke: 7
178.217.8.*



Profil

icon pomoc oko vize za australiju28.10.2011. u 18:35 - pre 151 meseci
Molim vas za savet.
U Australiji se nalazi devojka koju zelim da ozenim. Sta ja moram da uradim i kojim redoslednom, da bih dosao do nje, tamo se ozenio i ostao. Za koji tip vize da predam, da me ne kosta mnogo i koja se najbrze (najlakse) dobija. Gledao sam na sajtu ambasade i po nekom normalnom toku za vizu mi je potrebno oko 1500e. Ne bih zeleo da dam toliki novac i da budem odbijen pa se nadam da postoji neko drugo resenje. Ona je tamo vec nekih 15 godina i ima njihovo drzavljanstvo. Vec nekih 2 godine radi na crno, jer prima neku socijalnu pomoc od drzave, koje se ne bih odrekla ukoliko ne mora. Ja bih po dolasku mogao odmah da se zaposlim kod njenog ujaka u gradjevinskoj firmi. Dosta toga sam procitao ali nigde nisam naisao na ovakvu ili slicnu situaciju, ili sam je mozda preskocio.

Unapred hvala na odgovoru
Pozdrav
 
Odgovor na temu

rossotti17
Marko Marjanovic
MTN
Earth

Član broj: 289001
Poruke: 3
*.mtnsat.com.



Profil

icon Re: pomoc oko vize za australiju08.01.2012. u 02:51 - pre 149 meseci
Evo ovako, ja imam verenicu tamo, njihova je drzavljanka, najbolje je i najbrze da se sredi subclass 300 visa, to znaci da kada predate papire, ceka se DO godinu dana, pogledaj dobro sta im sve treba na sajtu ambasade a bogami i na svim drugim mogucim forumima koje mozes da nadjes. Treba otprilike 1kg dokumenata :) toliko mogu da ti kazem. Ja sam aplicirao pocetkom decembra, sacekacu jos 20tak dana da prodje 2 meseca pa cu ih pitati o statusu moje vise. Poslali smo im sve moguce dokumente za visu, tako da nema odlaganja i nece im trebati nista vise od papira i to je najbolji nacin da se najbrze dobije visa, poslati sve! Lepo i uredno.
Treba da se plati oko 1500eu za to, sta ces, ne moze jeftinije, ali gledaj da ces te pare vrlo brzo povratiti tamo, pogotovu ako ti je vec zagarantovan posao. Standard im je mnogo dobar a plate ogromne, tako da se ne brini za novac, ako treba pozajmi od nekoga vratices u roku od mesec dva bez preterane stednje i zrtvovanja.

Drzim ti fige!!! :)
Love all, trust a few, hate no one...
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za emigraciju :: pomoc oko vize za australiju

[ Pregleda: 1506 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.