Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Malecko a veliko u jednom Asus EeePC 4G

[es] :: Laptopovi :: Malecko a veliko u jednom Asus EeePC 4G

[ Pregleda: 680 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

peca26000

Član broj: 195056
Poruke: 3216



+62 Profil

icon Malecko a veliko u jednom Asus EeePC 4G20.11.2009. u 20:09 - pre 177 meseci
Potrebno mi je nekoliko saveta u vezi operativnog programa , koji programi najbrze i bolje rade i koji stedi energije , grejanja i drugih zavrzlama .
Dosta se to greje , mozda tako mora ? Zanima me vasa misljenja i sugestije .
Imao sam dosta muke da instaliram drajvere za zvucnu karticu , kada se instalira bez dodatnog uputstva , sve drugo vam radi i pokazuje da ima ali ne radi ! To su moja iskustva sa win-xp sp2 koji preporucuju , taj problem sam resio uputstvom iz knjizice koja ide uz ovaj laptop ili sta vec kako da ga nazovem notbuck ...
Vidim bilo je dosta reci o ovom modelu EeePC 4G ali me zanima sta sve mogu sa njim i koliko je dobar , evo za sad vam pisem preko njega , zanima me vise onaj ko je radio sa njim i kakve greske ili servisne korake treba preduzeti jer nista nije vecito !

Koliki vek baterija treba da ima dok radi , koliki vek trajanje baterije , da li je treba prazniti , postoji li neki nacin da se baterija izbegne i sacuva .
Kako radi bezicna konekcija koliko to zraci kada je ukljuceno , posoji li neki nacin da ovo koristim po kuci i ne koristim Lan preko kabla .
Da li je neko probao ATA disk da poveze preko externog cd-roma na USB , da se lakse razume zelim da probam preko externog CD-roma da zakacim na onaj klasican IDE kabl da radi i hard disk , ufffffff mnogo pitanja ali me zanima .
Koja je cena ovog polovnog racunara .
Hvala unapred svima , pozdrav .
 
Odgovor na temu

[es] :: Laptopovi :: Malecko a veliko u jednom Asus EeePC 4G

[ Pregleda: 680 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.