Novo

Forum kao aplikacija na telefonu

Dodajte forum na početni ekran i koristite ga kao aplikaciju, sa menijem na dnu ekrana.

  • 6 odgovora
  • 3.620 pregleda

Najnovija ↓

[Excel] decimalne tacke 03.04.2006. u 20:59 · pre 250 meseci
izmenjeno 2 puta, poslednji put Shadowed 08.05.2006. u 17:51
  1. Shadowed08.05.2006. u 17:51zapis iz teksta poruke
  2. PredragDJ03.04.2006. u 21:06zapis iz teksta poruke
#1
Problem sa decimalnim tackama. Recimo kada hocu da u kolonu A1 upisem 12,00 , on mi postavi na pocetak te kolone(trebalo bi na kraj), kad hocu da uradim neku operaciju prijavljuje mi gresku.... nadam se da ce te razumeti na slici....
Re: Excel -decimalne tacke 04.04.2006. u 02:02 · pre 250 meseci #3
Ili podesi u Control Panel->Regional and Language options "Decimal simbol" na ,
Potpis
Možda je tačno da je sve već rečeno, samo nisu svi sve čuli i razumeli ...
Re: Excel -decimalne tacke 04.04.2006. u 18:44 · pre 250 meseci
izmenjeno 1 put, poslednji put PredragDJ 04.04.2006. u 18:45
  1. PredragDJ04.04.2006. u 18:45zapis iz teksta poruke
#4
Citat:
Brz_na_tastaturi: Ili podesi u Control Panel->Regional and Language options "Decimal simbol" na ,

Ovo mi je pomoglo donekle, ja napisem 12,00 on mi prikaze kao 12, ali kad napisem 12,69 normalno :( - kako da namestim i da mi se vide i nule?
Hvala na razumevanju
Re: Excel -decimalne tacke 04.04.2006. u 19:28 · pre 250 meseci #5
Ako sam te dobro razumio, uradi ovo: otidji na Format, pa izaberi Cells te pod Category izaberi Number i tu se malo pozabavi sa opcijom Decimal places (logicno ako izaberes vrijednost 2, koja je Default prikazivace ti broj sa dva decimalna mjesta, ako stavis broj 3 prikazivace sa tri decimalna mjesta itd.). Naravno, ovakvo formatiranje primjeni samo na one celije gdje ti treba takav tip broja.
Pozdrav.
Potpis
tyranBL
Re: Excel -decimalne tacke 04.04.2006. u 20:03 · pre 250 meseci #6
Sve je sada na mestu. Hvala svima na pomoci.
Problem je bio u Tools->Number (treba selektovati Number (opet)) jer je po default-u General.
P0zdrav
Re: Excel -decimalne tacke 04.04.2006. u 21:21 · pre 250 meseci #7
Citat:
PredragDJ: Sve je sada na mestu. Hvala svima na pomoci.
Problem je bio u Tools->Number (treba selektovati Number (opet)) jer je po default-u General.
P0zdrav

Format->Cells->kartica Number :)
Potpis
tyranBL
Prijavite se da biste odgovorili u ovoj temi.PrijavaRegistracija

Premeštanje teme