Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ODBC za Interbase

[es] :: Baze podataka :: ODBC za Interbase

[ Pregleda: 2450 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Djuki
Djurdjevac Ivan
Pancevo

Član broj: 56
Poruke: 171
*.panet.co.yu.

Jabber: djuki_mag@elitesecurity.org
ICQ: 66867882


Profil

icon ODBC za Interbase01.03.2005. u 13:06 - pre 189 meseci
Potreban mi je ODBC za InterBase, najbolje bi bio da bude besplatan ali nije obavezno, moze trial verzija, ali ono sto mi je bitno jeste da podrzava dynamic ili daynaset. Sve koje sam do sada nasao na intesu podrzavaju samo ForwardOnly. Koristim Visual C++ i klase CDatabase i CRecordset za konekciju pa mi je potreban dobar ODBC driver. Ako je neko imao slicnih iskustava pomoc bi mi dobrodosla.
 
Odgovor na temu

Djuki
Djurdjevac Ivan
Pancevo

Član broj: 56
Poruke: 171
*.panet.co.yu.

Jabber: djuki_mag@elitesecurity.org
ICQ: 66867882


Profil

icon Re: ODBC za Interbase01.03.2005. u 13:28 - pre 189 meseci
Zaboravio sam da dodam da moze i za Firebird naravno.
 
Odgovor na temu

Djuki
Djurdjevac Ivan
Pancevo

Član broj: 56
Poruke: 171
*.panet.co.yu.

Jabber: djuki_mag@elitesecurity.org
ICQ: 66867882


Profil

icon Re: ODBC za Interbase04.03.2005. u 14:05 - pre 189 meseci
Nasao sam i ODBC za Firebird sa Firebirdovog sajta, ali i on isto tako podrzava samo Forward Only ? Da li je neko koristio ovaj ODBC i jel imao slicnih problema ? Vrlo mi je hitno !
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: ODBC za Interbase

[ Pregleda: 2450 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.