Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a

[es] :: Flash :: Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a

[ Pregleda: 3100 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Emzee
Bg

Član broj: 44892
Poruke: 15
*.freeserbia.sezampro.yu.

Sajt: www.protagonija.co.sr


Profil

icon Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a27.02.2005. u 01:00 - pre 209 meseci
Hehe, zamislite sta mi se desilo.

Kreiram ja tako nesto u flash-u i ubacim javaskriptu koja poziva html stranicu iz flash-a u odredjenom pop-upu. Offline radi perfektno nije bilo problema i to u svim brauzerima. Postavim ja to na server kada ono, pogadjate, online nece da pozove pop-up. Nece kao da ni nema nikakve skripte. E sada skripta je u redu jer mi radi offline. E sada ako ima neko ko nesto zna oko ovoga, kako da resim ovaj problem i zasto se uopste to desava, neka odgovori na ovaj topik bio bih mu zahvalan...

Pozdrav
 
Odgovor na temu

What_The_Heck
Botzwana

Član broj: 49976
Poruke: 2
*.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a27.02.2005. u 21:45 - pre 209 meseci

Stavi u HTML (php, etc.) stranicu izmedju <HEAD></HEAD> tagova:

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
function openNewWindow(URLtoOpen, windowName, windowFeatures) {
newWindow=window.open(URLtoOpen, windowName, windowFeatures);
}
</script>

a u tvoj FLASH sledece:

on (press) {
javaSa = "javascript:openNewWindow('xxx/index.php";
javaSb ="','thewin','height=550,width=700,left=40,top=40,toolbar=no,scrollbars=yes')";
javaStr = javaSa +javaSb;
getURL (javaStr);
}

mislim da je odavde sve jasno!
POZDRAV!
Sve ima smisao...
 
Odgovor na temu

Ivan Stanojevic
Personal trainer
Dubai

Član broj: 8885
Poruke: 679
*.air.tehnicom.net.



+1 Profil

icon Re: Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a13.03.2005. u 16:59 - pre 209 meseci
a sta mislis o

on (press) {
javaSa = "javascript:window.open('xxx/index.php";
javaSb = "','thewin','height=550,width=700,left=40,top=40,toolbar=no,scrollbars=yes')";
javaStr = javaSa +javaSb;
getURL (javaStr);
}

Reci nešto pametno i svi će te pamtiti
- Nepoznati autor
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a05.04.2005. u 20:09 - pre 208 meseci
Postoji besplatna komponenta za pravljenje pop up prozora gde ne treba da ubacujes nikakav JavaScript kod u stranicu.Samo postavis dugme u Flash-u popunis parametre,poziciju pop up prozora,adresu... i to je to.Vise o ovome pogledaj na http://www.macromedia.com/exchange/ pa onda izaberi Flash exchange!!!
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Problemi oko pop-up-ova iz Flash-a

[ Pregleda: 3100 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.