Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???

[es] :: Access :: Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???

[ Pregleda: 3553 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gotivac
Kragujevac

Član broj: 26754
Poruke: 160
*.238.EUnet.yu.



+2 Profil

icon Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???18.02.2005. u 10:11 - pre 205 meseci
DakleM, ima li nacina?
 
Odgovor na temu

obradorriuss
Nikola Obradovic
CEO & Founder
NO SOLUTIONS
Novi Sad

Član broj: 30270
Poruke: 177
*.ptt.yu.

ICQ: 329831125
Sajt: www.nosolutions.rs


Profil

icon Re: Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???18.02.2005. u 12:16 - pre 205 meseci
O ovoj temi je bilo rechi jedno 50 x na ovom forumu, ali ajde da pretpostavimo da te je mrzelo da pretrazis ceo forum.

Dakle, nema nacina da MDE prebacis u MDB, iz MDE mozes izvucji samo tabele i upite (query).

Ranije, pre jedno 1 god. ja sam uspeo da pomocju nekog programchicja sto sam ga skinuo sa neta izvuchem sve iz MDE fajla, dakle bash sve, ali nije mi nista koristilo jer se sam VB6 code nije uopste izvukao, tako da sam morao da pisem ceo code, ili da zaboravim na tu aplikaciju....

Pretrazi malo ovaj forum, videces i da je ranije bilo reci o ovoj temi.

U krajnjem slucaj pitaj chika google-a da li on ima neki novi odgovor na tvoje pitanje...do sada nas nije izneverio

Nadam se da ces uspeti da nadjes to sto trazis!

Veseli pozdrav.


 
Odgovor na temu

gotivac
Kragujevac

Član broj: 26754
Poruke: 160
*.249.eunet.yu.



+2 Profil

icon Re: Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???18.02.2005. u 15:45 - pre 205 meseci
Hm,

u konkretnom primeru mi treba da iščupam forme i VBA ... Znači ništa. :-(

Sorry što sam ponovio pitanje koje je bilo 50 x razmatrano, nov sam na forumu. :-)

Hvala na odgovoru...
 
Odgovor na temu

obradorriuss
Nikola Obradovic
CEO & Founder
NO SOLUTIONS
Novi Sad

Član broj: 30270
Poruke: 177
*.ptt.yu.

ICQ: 329831125
Sajt: www.nosolutions.rs


Profil

icon Re: Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???18.02.2005. u 16:26 - pre 205 meseci
Nema na cemu....
Slobodno ti pitaj sta ti nije jasno, samo posluzi se nekada alatkom za pretragu jer ces mozda i tako naci odgovore na tvoja pitanja...
Na zalost ne moze da se odradi da izvuces VBA....mozes znachi samo izgleda forme (vise se i ne secjam kako sam ja to izveo), ali VBA jok....

Sta da ti kazem, ceprkaj dalje....

Pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Vracanje baze iz .MDE u .MDB ???

[ Pregleda: 3553 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.