Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??

[es] :: PHP :: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??

[ Pregleda: 4181 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

abyss

Član broj: 2945
Poruke: 681
*.76.eunet.yu.



+51 Profil

icon kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??16.02.2005. u 16:12 - pre 210 meseci
Code:
echo"<script language=\"JavaScript\" type=\"text/JavaScript\">";
echo "alert(\"Welcome ".$host." also known as [".$ip."].You are visitor no. ".$no."...\");";
echo"</script>";


Kako ovo uraditi u dva reda?
--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
 
Odgovor na temu

l1nk
Zrenjanin

Član broj: 11815
Poruke: 181
*.dialup.sezampro.yu.

ICQ: 126971776


+2 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??16.02.2005. u 17:04 - pre 210 meseci
Code:
echo"<script language=\"JavaScript\" type=\"text/JavaScript\">";
echo 'alert(\'Welcome '.$host.' also known as ['.$ip.'].\nYou are visitor no. '.$no.'...\');';
echo"</script>";


nadam se da razumes caku :)
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4388
*.blueisp.co.yu.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??16.02.2005. u 18:48 - pre 210 meseci
samo da ti pomenem: nikad ne koristi alert... bolje je to da ispises na strani... sve sto `iskace` veoma nervira surfere.. ne zelis da odgovaras za razbijen monitor? :)
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

abyss

Član broj: 2945
Poruke: 681
*.net
Via: [es] mailing liste



+51 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??17.02.2005. u 08:23 - pre 210 meseci
Ako mislis na n probao sam i onda ne izbacuje nista, ni gresku
nista...

--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
http://www.e-abyss.co.sr ili mailto:[email protected]
--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
 
Odgovor na temu

abyss

Član broj: 2945
Poruke: 681
*.net
Via: [es] mailing liste



+51 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??17.02.2005. u 08:32 - pre 210 meseci
> samo da ti pomenem: nikad ne koristi alert... bolje je to da
> ispises na strani... sve sto `iskace` veoma nervira surfere.. ne
> zelis da odgovaras za razbijen monitor? :)

A jel imas neku ideju kako da to lepo centriram na prvoj strani??? ili
neki primer?

--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
http://www.e-abyss.co.sr ili mailto:[email protected]
--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4388
*.blueisp.co.yu.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??17.02.2005. u 10:54 - pre 210 meseci
<center> :)
salu na stranu, sto se tice ovoga da ti ne izbacuje nista... make sure da si koristio ' a ne " u tom redu (kod echo)
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

[email protected]
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??17.02.2005. u 11:50 - pre 210 meseci
Možeš koristiti i " odnosno onaj tvoj primer ali tada umesto \n koristi \\n, kao PHP ne bi smatrao novim redom i na tom mestu ga štampao, već će na tom mestu, u javascript kodu, štampati \n. Nadam se da si me razumeo.

Pozdrav.

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

abyss

Član broj: 2945
Poruke: 681
*.net
Via: [es] mailing liste



+51 Profil

icon Re: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??17.02.2005. u 13:30 - pre 210 meseci
> Moe koristiti i " odnosno onaj tvoj primer ali tada umesto n
> koristi \n, kao PHP ne bi smatrao novim redom i na tom mestu ga
> tampao, vec ce na tom mestu, u javascript kodu, tampati n. Nadam
> se da si me razumeo.

Razumeo sam, radi, hvala...

--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
http://www.e-abyss.co.sr ili mailto:[email protected]
--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: kako php-om reci javascript-u da ispise alert u recimo 2 reda??

[ Pregleda: 4181 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.