Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)

[es] :: Flash :: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)

[ Pregleda: 3515 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

LXR
Pancevo

Član broj: 48454
Poruke: 69
*.panet.co.yu.



+4 Profil

icon Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)14.02.2005. u 16:09 - pre 190 meseci
Jedno pitanje u vezi Flasha...

Naime potrebno mi je da se odredjeni externi swf ucita na odredjenom frejmu ...
tj. pritiskom na dugme "proba" externi swf "test.swf" treba da se ucita u
movie clip kontejneru "kontejner" i da "test.swf" pocne na frejmu 50...

E sad komanda za dugme proba :

on (release) {loadMovie("test.swf", "kontejner");

ucitava test.swf , ali on pocinje od prvog frejma a meni treba da pocne od frejma recimo 50...

Ako neko zna neka pomaze i unapred mu se zahvaljujem...
 
Odgovor na temu

miksin

Član broj: 41918
Poruke: 98
*.eunet.yu.



Profil

icon Re: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)14.02.2005. u 16:26 - pre 190 meseci
ili na prvom frejmu externog swf-a stavi gotoAndPlay(50); ili stavi na dugme i ovaj kod _root.kontejner.gotoaAndPlay(50)
 
Odgovor na temu

LXR
Pancevo

Član broj: 48454
Poruke: 69
*.panet.co.yu.



+4 Profil

icon Re: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)02.03.2005. u 11:37 - pre 189 meseci
Hvala, miskin.
Sada imam jos jedno pitanje...
U pitanju je nesto slicno, naime kako ubaciti neki html fajl u jedan takav kontejner ??? Da li se to uopste moze uraditi ?
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)03.04.2005. u 21:09 - pre 188 meseci
Flash podrzava dinamican sadrzaj.Mozda ne moze spolja da se ucita direktno ali ako se ispise u AS onda dobro izgleda!U tvom slucaju pogledaj priolog.Tu se HTML kod preko varijabli postavlja u skrol polje u flash-u.Ovo je primer iz tutorijala sa www.flashkit.com Probaj da na tom sajtu pronadjes jos ovako srodnijih tema!!!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

White Weedow
Amsterdam

Član broj: 30680
Poruke: 89
*.cable.powersurf.li.

Sajt: www.mfx-club.com


Profil

icon Re: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)04.04.2005. u 12:06 - pre 188 meseci
Sto se tice prvog pitanja ovo ti je najbolje i profesionalno posatavi externi swf na 50 frame i ondA DODAJ JOS JEDAN LAYER koji ce se zvati Action i na njemu oznaci 50 frame i dodaj kljucnu tacku al pazi mora biti kljucna i dodaj kljucnoj tacki ime test i onda oznaci instancu buttona i idi na behavior i dodaj -go and play movie or frame label i tu u toj opciji prebaci sa relativno na absolutno i samo dole upisi test i radit ce savrseno probaj!!!

Pozdrav
Sometimes everytings is dificult!!!
But you must learn...
http://www.mfx-club.com
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Problem u vezi externog .swf-a Takodje hitno :)

[ Pregleda: 3515 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.