@digisatplus
Ne bih se složio s tobom. Uzeo si jednu od gorih ponuda VeratNeta ( iako su ljudi navikli da Verat nudi nesto jeftino a relativno OK za tu cenu ). SezamPro ti da modem na iznajmljivanje, mesec dana, neogranicen pristup, 256kb za 2199.00 din. Pa ako dajes 1500 imas jos i 700 ( za takav net, pa ti ga podeli s komsijom po pola preko mrežne ako ti je skupo ) + mozes da odustanes kada hoces, vrnes modem i to je to, a i ponovo da se prijavis, potpises, platis, uzmes modem i picis ponovo ( bas sam ih to pitao).
Elem, ja sam iz Mirijeva takodje. Sto se wireless Neta tice, bas verat je trebao da stavi anetu na moju zgradu ( da vuce signal sa kapije na konjarniku ) ali naravno to se oduzilo i nikako. "Bice na prolece" ali cisto sumnjam.
ADSL je super stvar, eto i ja sam jos jedan mirijevac, a znam bar jos jednog u zgradi koji bi uzeo to pod SezamPro uslovima ( znaci bez setup-a i tako tih sranja, sa iznajmljivanjem modema FREE ). Valjalo bi da se skupimo pa da vidimo sta cemo da uradmo, ima jos ljudi koji su zainteresovani. Mirijevo ima 30-40.000 ljudi, ima nas i vise od 50 koji bi to odmah uveli, da ne kazem i preko 100.
Inace za informaciju, u Hrvatskoj, "T" mreza od kada im je dosla cvetaju im ruze... jer je ADSL pojeftnio na 99 kuna ( 1 kuna 7-8 dinara ), i to u svim krajevima Hrvatske bez cekanja. A nasi slepci, su slepci, nikada mi necemo dogurati nigde, ili cemo uvek kasniti bar 50 godina za ostatkom sveta.
MoNsTrUm