subjektivni "konacni sudovi" srecom uglavnom nisu predstavnik opsteg stanja

ovo ne vazi samo za tebe... zasto ljudi misle da neko sedi tamo negde u nekom provajderu, i onako iz hira, malo ga ogranici na upola placenog protoka?
sad cu da vam objasnim kako stvar funkcionise:
ti imas problem (slab protok), prijavljujes problem podrsci, podrska taj problem (smetnju) prijavi telekomu, telekom posle par sati (dana) odgovori da je prijava neosnovana, i mozete da se slikate svi zajedno, i korisnik i podrska...
onda ti krenes da napadas podrsku, pa oni iznesu problem na visi nivo (meni)... onda ja proverim neke stvari, i naravno ustanovim da nema nikakvih problema... uzmem slusalicu i okrenem 3069-xxx, cujem se sa kolegama iz MSAN/DSLAM dpt-a (mada posle ove zadnje reorganizacije u telekomu, ne znam da li se vise tako zovu) i ponekad oni rese problem...
a ponekad stvarno moze da pomogne promena uredjaja.... nekad i ne... nema pravila...
da bude jasno, ja sam na ovde na ES-u privatno lice, isto kao i bilo ko drugi, i moje stavove i izjave ne treba ni u kom slucaju shvatiti kao zvanican stav mojih poslodavaca
“Choose a job you like, and you will never have to work a day of your life”
“Looking at small advantages prevents great affairs from being accomplished”
"Great power comes with great electricity bills"
"The fact that there's a highway to Hell but only a stairway to Heaven says a lot about
anticipated traffic volume"
"Fate: protects fools, little children, and ships named NCC-1701"