Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

send() + time()

[es] :: C/C++ programiranje :: send() + time()

[ Pregleda: 2028 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.yubc.net

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon send() + time()09.05.2002. u 12:28 - pre 270 meseci
Ovako stvari stoje...
Pisem neki mali programcic i problem se javlja kada preko mreze hocu da posaljem vreme serveru da bi on mogo posle da iskalkulise nesto. Sve to lepo radi kada koristim time() i difftime() f-je ali dolazi do problema kada recimo a hocu da preko mreze prebaci do servera
Code:

time_t a,*tloc;
a=time(tloc);

a funkcija send() kao kljucni argument prima char (sta treba da se posalje). Ja mogu lako da prebacim int u char ali ne znam kako time_t, pa ako neko ima predlog, bio bi od veeelike koristi!
Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.yubc.net

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon Re: send() + time()09.05.2002. u 12:40 - pre 270 meseci
Nasao sam odgovor u roku od par sekunid


Citat:
clock_t and time_t
Data types returned by clock and time functions respectivelly. They are generally defined as long int.

Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: send() + time()

[ Pregleda: 2028 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.