U pitanju je najnovija beta 3.0.2.10 Pro, u svakom slučaju poslednja koju sam uspeo da pronađem na netu. Posle prijema prvog maila ukoliko ih na pop serveru ima više, TheBat! jednostavno pukne bez ikakve error poruke (što je čudno jer error reporting nije isključen u Windows-u), a u logu mail klijenta nema nikakvog podatka. Bat jednostavno nestane, a mail koji sam primio mora ponovo da se skine. A onda opet skine jedan i pukne. I sa zvaničnom 3.0.1.33 Professional verzijom dešava se ista stvar, i to čak i dok je u trial modu.
U Event Vieweru nema baš nikakve informacije o ovome.
Probao sam nekoliko "registracija", nekoliko puta sam deinstalirao TheBat! sa Total Uninstallerom koji je pokupio sve reg ključeve, probao sam da isključim Kaspersky dok primam mail.... ništa od navedenog nije pomoglo. A onda odem u podešavanje nekog od naloga, podesim home direktorijum na isti folder gde se ranije nalazio, i proradi normalno. Zatim se opet posle par puta dešava isto (wtf ?!?!?!)
Jedino što još nisam probao je da ponovo kreiram sve naloge, pošto ih zajedno sa address book-om obično vraćam iz backup arhive, ali ne znam zašto bi ovo odjednom bio problem za Bat!
Ideje, predlozi???
Hvala unapred.