Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Templejt klase

[es] :: PHP :: Templejt klase

[ Pregleda: 3823 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_owl_

Član broj: 318
Poruke: 1043
*.drenik.net



+3 Profil

icon Templejt klase28.04.2002. u 19:21 - pre 248 meseci
Kolko ljudi na ovom forumu koristi templejte u PHP-u i koje klase koristite za njihovo parsiranje??

[Ovu poruku je menjao _owl_ dana 29.04.2002 u 12:50 AM GMT]
Owl
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: TEmplejt klase28.04.2002. u 23:40 - pre 248 meseci
najobicnije eval() funkcije, i sablone u bazi
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

JPF
Beograd

Član broj: 3542
Poruke: 37
*.ppp-bg.sezampro.yu



+2 Profil

icon Re: TEmplejt klase28.04.2002. u 23:47 - pre 248 meseci
Citat:
_owl_:
Kokko ljudi na ovom forumu koristi templejte u PHP-u i koje klase koristite za parsiranje templejta??


Ja rabim klasu koja dolazi uz PHPLib. Vrijedan paznje je jos i Smarty, mada je prilicno spor ukoliko ne koristis neko njegovo kesiranje i par drugih fazona (postoji negdje sajt sa benchmarkom, ali sam ja naravno zaturio link). FastTemplate je po brzini odmah iza PHPLiba, ali mi se cini da blokove koji se ponavljaju moras da definises u posebnom tpl fajlu, pa je malo neudobniji za rad (bar meni).
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Templejt klase

[ Pregleda: 3823 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.