Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

NS Party - potrebna recenzija

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kritike :: NS Party - potrebna recenzija

[ Pregleda: 3168 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

godza
Goran Radulovic
CryoStudio.net, WebTeam FTN-a
Novi Sad

Član broj: 4250
Poruke: 27
*.ftn.ns.ac.yu.

ICQ: 54967106
Sajt: godza.cryostudio.net


Profil

icon NS Party - potrebna recenzija09.01.2005. u 22:05 - pre 205 meseci
Molim komentare na dizajn i usaiblity sajta http://www.nsparty.net/
Sajt trenutno nije xtml validan, ali cu uskoro da ispravim tih milion greskica u validaciji.

Hvala vam.

Inače radi se o portalu grada Novog Sada, aktuelna dešavanja, kulturna zbivanja, videćete i sami
 
Odgovor na temu

Zero-Cool
Novi Sad

Član broj: 38821
Poruke: 144
*.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija09.01.2005. u 23:20 - pre 205 meseci
Nije lose tj svidja mi se ali pogledaj linkove sa leve strane ponekad znaju da se ubrljave tj da se vide do polovine IE 6.0 pa kad se predje misem preko linka on se popravi, dok u FF 1.0 se desava da kada kliknem na link u navigaciji da mi otvori stranu sa uvecanim slovima tako da se stranica skroz deformise po pitanju slova.

Sto se tice dizajna nema sta puno da se govori macromedia look koji furas ne samo na tom sajtu vec na zadnjih nekoliko, meni se licno jako svidja i ja cesto u poslednje vreme zapocinjem sajtove na slican fazon.

Moj mali ali skroman doprinos

pozdrav komsiji
Mess with the best die like a rest!!!
 
Odgovor na temu

godza
Goran Radulovic
CryoStudio.net, WebTeam FTN-a
Novi Sad

Član broj: 4250
Poruke: 27
*.ftn.ns.ac.yu.

ICQ: 54967106
Sajt: godza.cryostudio.net


Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija10.01.2005. u 01:36 - pre 205 meseci
Hvala komšija, mnogo bi mi pomoglo kad bi mi rekao konkretno gde je problem sa tim velikim slovima. Hvala unapred.
 
Odgovor na temu

Zero-Cool
Novi Sad

Član broj: 38821
Poruke: 144
*.ftn.ns.ac.yu.



Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija10.01.2005. u 08:33 - pre 205 meseci
Pa ovako ne znam u cemu je problem jer nisam gledao kod ali se desi da kada mi ucita stranicu u FF-u slova su normalne velicine onda npr. kliknem na link "bioskopi"
i kada mi ucita tu stranicu sva slova su incrementovana za +1 onda odem u View text size i dekrementujem ih za -1 i sve bude ok.

Mozda nije nista do koda mozda se FF zaglupi jer mi se to u IE ne desava.

poz.
Mess with the best die like a rest!!!
 
Odgovor na temu

[nq]

Član broj: 31959
Poruke: 221
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija11.01.2005. u 21:38 - pre 205 meseci
ma godzo gde god da kliknem dobijem OVO:

You have tried to perform an illegal action! Please go back.

bruka jedna ;p
 
Odgovor na temu

[nq]

Član broj: 31959
Poruke: 221
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija11.01.2005. u 21:51 - pre 205 meseci
ajde i par konkretnih komentara, pozadina mi se NE svidja menjaj u nesto jednobojno i svetlije ....

Mnogo ti SIV sajt

male grudi na ribi u hederu............. ( neka me neko ne svati pogresno ) ALI ipak zbog posecenosti, i takodje font mi taj gore smeta

itd.

poz
 
Odgovor na temu

godza
Goran Radulovic
CryoStudio.net, WebTeam FTN-a
Novi Sad

Član broj: 4250
Poruke: 27
*.ftn.ns.ac.yu.

ICQ: 54967106
Sajt: godza.cryostudio.net


Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija11.01.2005. u 22:13 - pre 205 meseci
Nije bruka i nije gde god. To se pojavi kad kliknes na baner videx group-a i emisije potpuno neobavezno, zato sto nam nisu dostavili materijal koji zele da se nadje na stranici

Grudi su OK :)

koja pozadina? citave stranice ili samo container-a?

Hvala na komentarima.
 
Odgovor na temu

[nq]

Član broj: 31959
Poruke: 221
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija11.01.2005. u 23:25 - pre 205 meseci
ma grudi su male, a kad razmuslim i dupe je.... naravno od ribe :)

cele stranice, bas mi je ruzna
 
Odgovor na temu

godza
Goran Radulovic
CryoStudio.net, WebTeam FTN-a
Novi Sad

Član broj: 4250
Poruke: 27
*.ftn.ns.ac.yu.

ICQ: 54967106
Sajt: godza.cryostudio.net


Profil

icon Re: NS Party - potrebna recenzija12.01.2005. u 03:33 - pre 205 meseci
ok, thnk you
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kritike :: NS Party - potrebna recenzija

[ Pregleda: 3168 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.