Pa o administraciji sam ja i govorio.
Citat:
Dragi Tata: Dakle koristim Windows jer mi je korisno. Ko traži lepotu u operativnom sistemu može da koristi šta hoće.
Pa to..
Ja koristim Linuks, konzolu, operu, gaim i slicno jer mi je to korisno, i radi mi dobro, zadovoljan sam, a ne zato sto je to linuks i open sors.
Po mom misljenju radi bolje, ali svako ima svoje misljenje i pravo na njega, tako da nema smisla da ja nekog ubjedjujem ili slicno...
Citat:
degojs:
Inače ste čuveni po odličnim GUI alatima, pa te potpuno razumem.
Nije stvar u 'snazi' GUI alata pod Linuksom. RedHat, ili sad Fedora Core, ima mnogo dobre (bar sam tako cuo, ne koristim iste) GUI alate za konfiguraciju sistema, od konfiguracije misa, pa do wirelessa, raznih servisa i slicno ... i to radi dobro.
Mozda je meni navika iz starih dana, kad to bas i nije funkcionisalo kako treba.. da koristim konzolu, ali sumnjam.
Sjecam se prije u RedHetu nekom, 4.2 cini mi se ... da kad ako upalis onaj linuxconf ili kako se zvao skrsi se sve zivo ... pojave se greske na bootovanju nista ne radi i slicno, tad je stvarno taj gui bio dizaster.... sad je ok.
U svakom slucaju, meni je konzola skoro sve, i ne bi mogao da zamislim Linuks, to jest ne bih ga koristio da nema konzole definitivno.
\x47 \x6f \x64 \x20 \x6d \x61 \x64 \x65 \x20 \x70 \x6f \x74 \x2e \x20 \x4d
\x61 \x6e \x20 \x6d \x61 \x64 \x65 \x20 \x62 \x65
\x65 \x72 \x2e \x20 \x57 \x68 \x6f \x20 \x64 \x6f \x20 \x79 \x6f \x75 \x20
\x74 \x72 \x75 \x73 \x74 \x20 \x3f