Ala premestate ovu temu - bozeeee
Palihead - hajde nadji mi to platno da ga kupim - Hoces li molim te. Bas da vidim gde ces da ga nadjes u BGD-u
Verovatno imas u tome iskustva - pricas kao da si to vec radio - Hajde podeli svoje iskustvo sa nama - please - Bas bih da cujem sta si to radio i kada a pogotovu detalje rada.
Ok a za pokretaca teme - Kamera imas - od 500 pa na vise Eu - Ako te bas interesuje nesto da kupisjavi se - "na izvoru sam" dok ne dodje PDV
Za te pare - pa - kupices nesto ok - amatersko ili kategoriju iznad - ali i dalje se daleko od poluprofi, ali treba malo razmisljati pa se dovijati na razne nacine
Snimis sebe "ispred platna" a ne iza
Onda to montiras - i da mozes to uraditi na taj nacin kao sto sam ti preporucio - Znaci radom u premijeru ali ako tvoj snimak nije dobar, moraces to da "ponavljas i ponavaljas" - capisko - dok sve to lepo ne"uvezbas"
Zato treba malo biti "smart" pa raditi sa markerima - a sto se tice paliheada - samo ti njega slusaj - naplacaces se
dobrano. S obzirom da cemo sad da sacekamo paliheada i njogov post vezano za kupovinu platna i precizna uputsva kako to izmontirati u Premijeru - ili mozda u AfterEfectsu - ti se meni (tomash) javi na private - da mi malo procaskamo dok sacekamo da ili palihead napise odgovor ili nadje nekoga ko ce to uraditi umesto njega - - Sto dzaba da trosim reci ako vec imamo takvog znanca ovde -
Mozda ja nesto i naucim
He he he
Imam kucici opremu za montazu - pa mi se javi - Inace odakle si?
Za moderatore
Inace mozda cak mislim da ste pogresili sto ste ovu temu stavili ovde - jer sam bas hteo coveku na prostijem nacinu (montaza materijala i kompjuterske animacije) da objasnim proces rada - ali - velika braco Modovi i Supamodovi - zasto ste Vi tu
Ali nebitno
[Ovu poruku je menjao SpelingMistakes dana 22.12.2004. u 23:20 GMT+1]