Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!

[es] :: C/C++ programiranje :: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!

[ Pregleda: 5882 | Odgovora: 18 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dpanic
Darko Pavlovic

Član broj: 676
Poruke: 759
*.beotel.net



Profil

icon Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 15:38 - pre 240 meseci
pozdrav svima, moze li par korisnih saveta...koji od gore napomenutih jezika je bolji, i za sta naravno i kako se to krece u svetu? (ti programeri)
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16236
*.verat.net



+7046 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 15:46 - pre 240 meseci
Mala sugetija: u pitanju je isti jezik (C++) a Visual C++ i C++ Builder su razvojna okruzenja.

Ako dobro savladas C++ nece ti biti tesko da koristis oba paketa.
DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 16:03 - pre 240 meseci
Dark... Ovo "gore" nisu jezici... Jezik je isti (bar kazu da je isti), a okruzenja su drugacija...
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

dpanic
Darko Pavlovic

Član broj: 676
Poruke: 759
*.beotel.net



Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 16:06 - pre 240 meseci
objasnite vas dvojica meni za sta se koje razvojno okruzenje koristi?
primeri, plusevi, minusevi...ovaj je bolji za grafiku, ovaj za net itd....moze?
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16236
*.verat.net



+7046 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 16:10 - pre 240 meseci
Hmm.. ajde ovako, ja cu da objasnim za sta se koristi VC++ a Leka ce odraditi deo o Borland C++ builderu :)

Visual C++ se koristi kao native Win32 kompajler - zato sto ga je pisao Microsoft. Znaci, VC++ ima prednost u tome sto je prvo okruzenje koje koristi sve prednosti poslednjih Microsoft platformi.

Prednosti su mu: kompajler koji generise vrlo optimizovan kod. Lep help sistem, lepo razvojno okruzenje, relativno lak rad - i dosta podrske.

Mane su: kao i za svaki Microsoft softver - postoji dosta "proprietary" ekstenzija koje programere uce da pisu "prljavo" pa se takav kod jako tesko portuje na druge sisteme ili cak kompajlere!

Za neki multiplatform rad je los... ne bih ga preporucio. Za win32 only je vrlo lepo resenje.

DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 20:15 - pre 240 meseci
VC++ je jedino pravo resenje ako covek pise aplikaciju baziranu na Microsoft tehnologijama. No, ja ne bi bio ja a da usput ne spomenem da je vise puta ukazivano na to da je Microsoft neke stvari "zadrzao za sebe" tako da nije iskljuceno da VC++ daje najbolji kod za Windows...

Sto se Borland C++ Builder-a tice, vecina ljudi vec zna da se sada sa njim moze pisati "cross-platform" softver. Zasto ovi navodnici? - Prosto Borland C++ Builder sada podrzava samo Windows i Linux, mozda u buducnosti bude podrzavao i neki drugo - sto nece biti tesko, jer je Borland C++ Builder GUI zasnovan na QT-u (nek me ispravi neko ako gresim) a i aplikacije koje se produkuju su QT aplikacije. A kao sto znamo QT postoji i za druge platforme.
Druga prednost Borland C++ Builder-a je - to je totalni RAD alat! Po meni ne postoji bolji od njega (C/C++)! Verujte mi na rec - obicnu aplikaciju koja "radi nesto korisno" mozete da napisete za dan. Kad kazem obicna, mislim na HELP, hintove, menije, milion razlocitih komponenti... Jedan maleni mail client sam iz zezanja napisao za dva sata. Savrseno funkcionalan!
Na kraju poslastica za one koji vole nove tehnologije: BC++B je priznat kao jedna od najboljih platformi za razvoj WEB servisa, ima SAVRSENU podrsku (NATIVE!) za razne baze ukljucujuci i meni dragi MySQL preko dbExpress-a (mysql dbExpress podrska je opensource :) , projekat je na SourceForge-u). Kad je COM u pitanju dobijete gotove komponente koje samo prostim prevlacenjem u aplikaciju mozete odmah da koristite... I da ne nabrajam dalje. Poslednja stvar je Free Command Line Tools, paket koji je BESPLATAN! U prevodu Borland C++ Builder kompajler je BESPLATAN i mozete da ga skinete a da ne dugujete nista Borland-u.
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 20:35 - pre 240 meseci
I da dodam svoj skromni komentar.

U Americi (ne znam za Evropu) je Visual C++ praktično jedino C++ razvojno okruženje koje se koristi u firmama za razvoj Windows softvera. Ovim ne želim da impliciram da je VC bolji ili gori od Buildera, već samo konstatujem da je u ovom trenutku isplativije poznavanje VC-a.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.telia.com

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 22:44 - pre 240 meseci
Tatko, nemamo razloga da ti ne verujemo! :) Ja samo razmišljam ovako - u kojoj zemlji je sedište Microsoft Inc. ? - E pa u toj zemlji po svakoj logici Microsoft treba da bude najjači ... Možda je logika glupa, ali je očigledno da ima nekog smisla. Neko će reći "a gde je Borland?"... - Borland je odavno izgubio bitku sa Microsoft-om jer M$ kao kompanija uvek ubija svoje najveće protivnike, Borland se izvukao nekako hvala Bogu, dok neke druge kompanije nisu... Baš danas o tome pričah na OTHER UNICES - BeOS je recimo propao zbog Microsoftovog monopola... Izgleda da tu uvek stvari idu po sistemu "veća riba jede manju"! :) Naravno, ako je ugleda! :) Sve u svemu Borland, C++ Builder iako ne vodi kad su u bitanju kompajleri i okruženja, uvek je među prvima i uvek osvaja neke značajne nagrade! :) Meni je to dovoljno - moj prvi kompajler je bio upravo Borlandov TurboBASIC, kasnije sam prešao na Turbo C a posle toga (škola, moralo se) Turbo Pascal... Čak sam i Turbo PROLOG učio samovoljno... :) Meni je uvek Borland bio bliži nekako, tako da priznajem da sam tu pristrasan. :))))
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
*.cisit.calumet.purdue.edu

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!16.04.2002. u 23:27 - pre 240 meseci
MSDN library je korisna prednost VC++
 
Odgovor na temu

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.yubc.net

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!18.04.2002. u 17:26 - pre 240 meseci
Jeste al i borland ima nimalo naivan help ;)) (sad ce neko da kaze da je msdn 3cd, a ja cu da mu odgovorima da se tu nalazi dokumentacija za vc++,vb,vj++ plus jos gomila stvarcica koje bas i nisu dokumentacija - ovako je bilo kad sam ga ja koristio poslednji put a to je bilo davno ;)))
Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16236
*.verat.net



+7046 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!18.04.2002. u 19:53 - pre 240 meseci
Citat:
leka:
Tatko, nemamo razloga da ti ne verujemo! :) Ja samo razmišljam ovako - u kojoj zemlji je sedište Microsoft Inc. ? - E pa u toj zemlji po svakoj logici Microsoft treba da bude najjači ... Možda je logika glupa, ali je očigledno da ima nekog smisla. Neko će reći "a gde je Borland?"... - Borland je odavno izgubio bitku sa Microsoft-om jer M$ kao kompanija uvek ubija svoje najveće protivnike, Borland se izvukao nekako hvala Bogu, dok neke druge kompanije nisu... Baš danas o tome pričah na


Interesantno - moj prvi C++ kompajler na PC platformi je bio bas Borland C++ (1995), i to 4.5 - to je bilo doba Win32 only kompajlera.

Ako me pamcenje drzi (a drzi me) MS je skucao Borland tako sto je VC++ davao mnogo brzi (optimizovaniji) IA-32 kod (da li je to tako danas, ne znam, ali pretpostavljam da jeste) - a Borlandova dokumentacija je u to vreme bila mizerna, dok je MS prelazio na danasnji MSDN izgled i unapredjivao GUI (VC++ 2.x, pa onda mnogo bolji 4.x, itd..). Ispravite me ako gresim, ali znam da su krahu borlanda doprinele i lose poslovne odluke njegovog osnivaca Filipa Kana (onaj debeli sto je stalno pravio pasulj na comdex-u) - pa su ga sutnuli u jednom momentu.

Borland je u prvom momentu "batalio" C++ u toj nekadasnjoj formi, skoncentrisali se na Delphi, a par godina kasnije su izasli sa tim C++ Builderom.

Sad, fakat je, da Borland ima sansu na cross-platform trzistu koje MS ne smatra interesantnim, i vidim da to trziste pocinju intenzivno da napadaju.

U svakom slucaju, ne verujem da ce ugroziti MS na Win32 platformi, ali mogu ponuditi funkcionalnost koju MS Windows-only proizvodi ne mogu da pruze, a to je trziste izuzetno veliko i vazno...


DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.telia.com

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 00:35 - pre 240 meseci
Ivane, zaista ne znam sta ce nekom bolji help od onog koji daje Borland C++ Builder. Bez zezanja, on je cak i preglomazan sto se mene licno tice! A MSDN necu da komentarisem, za mene je to samo lepak za muve, znaci jos jedan nacin Microsoft komercijalizacije... Ja skidam kapu Microsoftu zbog CHM-a (mada je cak i ta ideja ukradena, ali je M$ to dosta pojednostavio i samim tim unapredio). Meni zaista NISTA bolje ne treba od toga!
Ako neko misli da je MSDN evolucija okej, njegovo pravo je da misli sta misli, ja mislim da je MSDN s*****, jer ja MSDN kapiram kao okupaciju. :) Neko ce se smejati ali tako je, time microsoft zapravo stiska Microsoft bazirane programere da ne mogu tek tako lako da "se otrgnu" iz njihovih kandzi...

Citat:
Ivan Tanasic:
Jeste al i borland ima nimalo naivan help ;)) (sad ce neko da kaze da je msdn 3cd, a ja cu da mu odgovorima da se tu nalazi dokumentacija za vc++,vb,vj++ plus jos gomila stvarcica koje bas i nisu dokumentacija - ovako je bilo kad sam ga ja koristio poslednji put a to je bilo davno ;)))


Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

amidar

Član broj: 648
Poruke: 68
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 01:04 - pre 240 meseci
Jedan od predloga bi bio svakako i

MINGW

tj.

www.mingw.org

"MinGW is a collection of header files and import libraries that allow one to use GCC and produce native Windows32 programs that do not rely on any 3rd-party DLLs."

Dakle u osnovi GCC za win32 platformu. Jel treba recci josh neshto ? Iza VC++-a i BC-a stoji po jedna firma, iza GCC-a stoji pola sveta ! Treba i to imati u vidu.

Toliko o crossplatform programiranju.

Pozdrav
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16236
*.verat.net



+7046 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 02:39 - pre 240 meseci
Citat:
leka:
Ivane, zaista ne znam sta ce nekom bolji help od onog koji daje Borland C++ Builder. Bez zezanja, on je cak i preglomazan sto se mene licno tice! A MSDN necu da komentarisem, za mene je to samo lepak za muve, znaci jos jedan nacin Microsoft komercijalizacije... Ja skidam kapu Microsoftu zbog CHM-a (mada je cak i ta ideja ukradena, ali je M$ to dosta pojednostavio i samim tim unapredio). Meni zaista NISTA bolje ne treba od toga!


Hmm.. nisi me dobro razumeo, pricao sam o helpu starih borland kompajlera (aka taj BC 4.5) - u to vreme je Microsoft preuzimao dominaciju na Windows kompajlerima. Ironicno - do tada je Borland bio mnogo bolji, jer je 16-bitni Visual C bio mnogo losiji od Borland IDE-a - ali... na lovorikama se ne spava, MS je od Visual C++ napravio zaista dobar proizvod, mozda i jedan od retkih izuzetno kvalitetnih MS proizvoda (dobar kompajler koji generise izuzetno brz IA-32 kod, lepo IDE okruzenje, opsiran help). Mana je taj nedostatak multi-platform podrske, ali.. za to postoje bolja resenja i ja cu ih uvek preporuciti.

Verujem ti da je C++ Builderov help OK, nisam ga probao (samo sam video kako paket izgleda) ali verovatno je tako - imali su dosta vremena da se tu poprave - to je za svaku pohvalu.

A ideje se preuzimaju i unapredjuju, nema nista lose u tome - pa to svi rade :)

Citat:

Ako neko misli da je MSDN evolucija okej, njegovo pravo je da misli sta misli, ja mislim da je MSDN s*****, jer ja MSDN kapiram kao okupaciju. :) Neko ce se smejati ali tako je, time microsoft zapravo stiska Microsoft bazirane programere da ne mogu tek tako lako da "se otrgnu" iz njihovih kandzi...


Pa ko drugi da pise dokumentaciju za Win32/64 sistem?

MSDN je vrlo brz i radi posao - a svi znamo da MS uvek stiska sve (od developera preko hardware integratora pa do korisnika) da se "ne otrgnu" iz njihovih kandzi :)

Ja MSDN-u stvarno ne mogu da nadjem neku manu - dokumentacija je kompletna, za svaki Win32/64 poziv je objasnjeno nabrojano sve relevantno. Takodje su pokrivene sve vazne teme kroz overview, step-by-step objasnjenja i megabajte example koda. MSDN library je besplatan na Internetu.. stvarno ne razumem zasto je po tebi MSDN s***** - mozes da kazes da je spor, manjkav, ima greske, itd.. a ne samo "s*****". To je najlakse reci, ali nikom ne pomazemo sa takvim argumentima. Moramo biti sto je moguce precizniji i argumentovaniji.

Naravno, ti verovatno polazis od cinjenice da je dobra dokumentacija dokumentacija za Linux dev. softver - to je tacno, ali sama filozofija tog softvera drugacija - kompletan kernel za Windows je pisao Microsoft, pa je logicno da to bude centralizovano u jednoj dokumentaciji. Ako se sledi Windows filozofija, MSDN + VC++ su idealna okruzenja. Sad, koja je filozofija bolja - ostavimo ljudima kao slobodan izbor, i ako se zalazemo za neku od ove dve (ili obe, ili ni jednu) pocnimo to da argumetnovano opravdavamo/opovrgavamo...

Dakle, ako coveka interesuje komercijalno Win32 only programiranje za rad u timu za neku stranu firmu - moj savet je, ipak, Visual C++, zato sto su VC++ programeri najtrazeniji u USA i zato sto je VC++ sa MSDN-om jedno stvarno kvalitetno okruzenje (kompajler generise izuzetno brz kod, IDE okruzenje je jako dobro uradjeno i dokumentacija je odlicna). Naravno, prvi argument (trazenost programera) vazi ako zapravo pravis komercijalni softver - tj. planiras da radis u nekoj firmi - ako ne, onda taj argument nije relevantan.

Za cross-platform rad, VC++ je potpuno nepodesan i to je potpuno tacno. Ja bih ljudima pre savetovao GCC (g++) i komandnu liniju za takve svrhe jer je to okruzenje implementirano skoro svuda. Za ovo najvise treba "fizikalisanja" - ali, boze moj, kad se covek jednom navikne...

Najbolji savet je savladati sva 3 okruzenja - i onda nema zime :)

(ala se ja raspisah... :)


===========================

PS:

Eh.. da, uvek zaboravim da ti to pomenem, pa cu to sada da iznesem kako me ne bi etiketirao vise kao nekog MS advokata :) - ja se izrazito borim protiv internih MS standarda (closed source & proprietary), i to u domenu digitalne multimedije -

A da bih to dokazao, evo jednog OpenSource projekta (izvinjavam se na off-topicness-u, valjda ce nekom biti i zanimljivo):

http://cvs.sourceforge.net/cgi...t-type=text/vnd.viewcvs-markup

FAAD je open-source implementacija MPEG-2/4 AAC (Advanced Audio Coding) decoding algoritma - i to najbrza AAC decoder implementacija na svetu za IA-32. Ja sam u FAAD-u bio zaduzen bas za optimizaciju brzine i za savetovanje glavnog programera. Ovu implementaciju koristi Cisco Systems u svom MPEG-4 projektu www.mpeg4ip.net - Eto tako - da se zna da ima i mene na SourceForge-u a ne radim na Linuxu (osim kad ne moram :) i da me "ne placa" malimeki iz Redmonda da ih branim ovde :)))))))))

Takodje sam i glavni istrazivac i programer komercijalne MPEG-4 AAC & video encoder implementacije - o kvalitetu doticnih ne bih ja da pricam, receno je dosta o tome na Internetu i strucnim casopisima...

Izvinjavam se svima jos jednom na skretanju sa teme, ali to je samo precaution kako me ljudi ne bi prozivali za MS fana i diskvalifikovali moje argumente u korist Visual C++. Smatram da nije pametno opanjkavati MS za sve - ima dosta toga kod njih sto je jako kvalitetno uradjeno - i malo je neprimereno to zvati "sranjem" (recimo MSDN).

DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 16:49 - pre 240 meseci
EEEE Nisam se tebi obracao! Izvini! Nego onom drugom Ivanu! :)))
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.yubc.net

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 17:10 - pre 240 meseci
Citat:
leka:
EEEE Nisam se tebi obracao! Izvini! Nego onom drugom Ivanu! ))


A meni a?

E pa cinimi se da se nismo razumeli, neko je gore naveo msdn kao plus visaol studio paketa, a ja sam tvrdio da to nije nikakav plus jer i borland ima odlican help, a cinimi se da me ti nisi dobro razumeo!

P.S. Slobodno me zovite autoexes )

Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 17:29 - pre 240 meseci
Nećete verovati, ali meni se najviše sviđa help sistem koji je imao TC 2.0 (ili beše BC 3.1). Za svaku funkciju dat je i kratak primer kako se koristi - za početnike dušu dalo.

MSDN pruža stvarno ogromnu količinu informacija, ali nije uvek lako naći ono što tražiš. Ima i loše napisanih i nekompletnih delova - recimo ATL ili OLEDB template classes, a takođe mi se ne sviđa deo o standardnoj C++ biblioteci (posebno o STL-u). No, ko hoće da programira za MS platforme, ne može bez MSDN-a.

O cross-platform programiranju sa VC-om smo već razgovarali ranije.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.telia.com

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!19.04.2002. u 22:16 - pre 240 meseci
Tatko, verovacemo ti, jer je i sa mnom isti slucaj. To je definitivno najbolji help koji postoji! :) Verovo ili ne takav je help i za Borland C++ Builder, uz maltene sve imas primer. Isto kao u TC++ 2.0
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16236
*.verat.net



+7046 Profil

icon Re: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!20.04.2002. u 11:01 - pre 240 meseci
Heh.. taj TC 2.0 su stalno koristili po onim takmicenjima u srednjim skolama (gradsko, republicko, savezno..) - secam se da me je TC 2.0 help vadio par puta iz zamrsene situacije :)


DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Visual C++ 6.0 vs Borland C++ Builder!

[ Pregleda: 5882 | Odgovora: 18 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.